Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kriminalisté už našli jednoho z dvojice pohřešovaných seniorů. Sám se přihlásil na policii

, aktualizováno 17. března 2023, 12:27

Hned po dvou seniorech vyhlásili v jeden den celostátní pátrání policisté v Plzeňském kraji. Zatímco po prvním muži se pátralo v okolí Klatov, druhý zmizel v úterý přímo v Plzni. Policie v pátek oznámila, že pohřešovaný muž z Klatovska už se našel. Po druhém muži z Plzně se stále ještě pátrá.

„Pohřešovaný muž z Klatovska se sám včera odpoledne dostavil na obvodní oddělení v Klatovech, když z médií zjistil, že je v pátrání. Senior je v pořádku. Policie děkuje za spolupráci," informovala mluvčí policie Dagmar Brožová

Text původní zprávy„Šestasedmdesátiletý byl naposledy viděn v neděli 12. března 2023 v Klatovech. Nyní se může stále pohybovat po Klatovech. Panuje důvodná obava, že muž by mohl být ohrožen na zdraví a na životě. Pohřešovaný je vysoký 160 centimetrů až 170 centimetrů, zdánlivého stáří 74 až 77 let. Je hubené postavy, má bílé rovné vlasy,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Plzeňští kriminalisté zase hledají šestašedesátiletého muže, po kterém je rovněž vyhlášeno celostátní pátrání. „Pohřešovaný byl naposledy viděn dne 14. března 2023 v 11 hodin, kdy odešel z domova, že jde do města. Neměl u sebe mobilní telefon. Na sobě měl modré džíny, zelenou bundu s kožešinovým límcem, zimní kotníkové boty šedé barvy a na hlavě kšiltovku zelené barvy. Pohřešovaný je vysoký 170 centimetrů, je hubené postavy, má modré oči, světlé krátké vlasy,“ uvedla mluvčí policie ke druhému případu.

Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík,

Štítky pátrání po pohřešovaných, hledané osoby, policejní pátrání, pohřešovaná osoba, celostátní pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté už našli jednoho z dvojice pohřešovaných seniorů. Sám se přihlásil na policii  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.