Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý senior naboural se svým vozem policejní automobil, ve kterém seděla dvoučlenná hlídka

Na pořádný průšvih si zadělal senior, který se svým automobilem naboural policejní vozidlo, ve kterém navíc seděla policejní hlídka. A bylo to ještě mnohem horší. Motorista byl v době nehodě pod vlivem alkoholu.

Z filmu zná podobnou scénu asi každý. Řidič nabourá policejní automobil ve kterém sedí dvojice policistů, kteří pak s velmi naštvanými výrazy vystoupí ze svého služebního vozu a jdou zjednat pořádek. Tak přesně tuto situaci zažil osmašedesátiletý řidič v Boru na Tachovsku. „Ve večerních hodinách motorista při jízdě nezvládl řízení, najel na pravou krajnici a pravou přední částí svého vozidla poškodil zaparkované služební vozidlo policie, ve kterém se nacházela dvoučlenná hlídka policistů,“ popsala nehodu mluvčí policie Iva Vršecká.

Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn. „Dechovou zkouškou řidiče však policisté zjistili, že před jízdou požil alkohol. Hodnota výsledku dechové zkoušky byla 1,8 promile. Požití alkoholu bylo potvrzeno i rozborem krve, který odhalil 1,71 promile alkoholu. Policisté proto zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky naboural policejní vůz, opilý řidič, senior naboural policisty, alkohol za volantem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý senior naboural se svým vozem policejní automobil, ve kterém seděla dvoučlenná hlídka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.