Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zmizely dvě dívky ve věku 15 a 16 let. První má na ruce vytetované srdce a vykřičník, druhá má růži na předloktí a diamant na hrudi

Po dvojici dívek ve věku 15 a 16 let, které nezávisle na sobě zmizely, vyhlásili policisté z Plzeňského kraje celostátní pátrání. Obě dívky jsou umístěné ve výchovných ústavech, kam se nevrátily z povolených vycházek a od té doby o sobě nepodaly žádnou zprávu.

„Plzeňští kriminalisté pátrají po patnáctileté Denise H., po které bylo vyhlášeno celostátní pátrání 15. ledna. Dívka se nevrátila zpět do Výchovného ústavu pro mládež v Jindřichově Hradci z povolené dovolenky od matky z místa jejího bydliště v Plzni. Hledaná je hubené postavy, má obarvené vlasy a hnědé oči. Na levé ruce má vytetované srdíčko a vykřičník,“ uvedla k první pohřešované mluvčí policie Dagmar Brožová.

Do Výchovného ústavu Černovice na Pelhřimovsku se nevrátila z povolené vycházky ani šestnáctiletá Věra Mária S., která předtím pobývala u rodiny v Rokycanech. „Její současný pobyt není znám. Hledaná je 160 centimetrů vysoká, má štíhlou postavu, černé rovné dlouhé vlasy a hnědé oči. Na levém předloktí má vytetovaný symbol růže, na hrudi vlevo symbol diamantu,“ informovala policejní mluvčí.

Policisté přijmou k hledaným osobám jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Výchovný ústav, pohřešovaná dívka, celostátní pátrání, pátrání, pohřešovaná dívka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zmizely dvě dívky ve věku 15 a 16 let. První má na ruce vytetované srdce a vykřičník, druhá má růži na předloktí a diamant na hrudi  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.