Počasí dnes23 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Zdrogovaný zloděj značkových tepláků útočil pilníkem, pracovníka ostrahy obchodu se snažil bodnout do břicha

Pilníkem na železo se snažil bodnout do břicha pracovníka ostrahy jednoho plzeňského obchodu extrémně agresivní sedmadvacetiletý muž. Krátce předtím se pokusil odcizit z prodejny značkové tepláky. Jak se později ukázalo, útočník byl pod vlivem drog, což mu přidalo na bojovnosti.

Incident se stal v nákupním centru Plaza, kam přišel mladý muž do obchodu se sportovním zbožím. „Do zkušební kabinky si vzal dvoje značkové tepláky a jednu bundu. Zpět do regálu ovšem vrátil pouze jedny tepláky a bundu. Třetí kus oblečení si uschoval pod svůj oděv. Prodejnu následně opustil bez zaplacení zboží,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

U vstupu do obchodu zastavil zloděje pracovník ostrahy, který ihned kontaktoval policii. Přistižený zloděj se však začal chovat velmi agresivně a pokusil se z místa utéct. Napadl pracovníka ostrahy, kterého poranil pilníkem na železo. Nástrojem se ho snažil bodnout do břicha. Naštěstí mu nezpůsobil vážné zranění. „Mladý muž byl pod vlivem omamných látek, konkrétně se jednalo o amfetamin/metamfetamin. Vzhledem k tomu, že nekradl poprvé, hrozí mu v případě prokázání viny až tři roky odnětí svobody. Fyzické napadení policisté vyšetřují v rovině přestupku,“ doplnila mluvčí policie.

Je velmi pravděpodobné, že dopadený recidivista bude nějaký čas pobývat v "teplácích" ve věznici, kam ho přivedla právě krádež tepláků. Místo tepláků značkových ovšem bude ve výkonu trestu oblékat erární vězeňsé tepláky.  

Ohodnoť článek

Foto AHProfi.cz

Štítky zloděj, krádež tepláků, zdrogovaný zloděj, útočil pilníkem, agresivní zloděj, pilník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný zloděj značkových tepláků útočil pilníkem, pracovníka ostrahy obchodu se snažil bodnout do břicha  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.