Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie pátrá po svědcích incidentu u silnice I/27. Nejprve se poprali dva psi, pak brutálně napadli dva muži řidiče

Po svědcích drsného incidentu, který se stal v těsné blízkosti silnice I/27 pátrají policisté z Klatovska. U komunikace zastavil řidič, aby vyvenčil svého psa. Na stejném místě pak zastavil druhý automobil, který také vezl psa. Nejprve se poprali psi, pak byl napaden muž z prvního vozu posádkou druhého automobilu.

Potyčka mezi obcemi Dehtín a Štěpánovice u Klatov se stala 9. října 2022 v době od 14.00 do 14.15 hodin. „Na okraji lesa u odbočky na skládku, neznámí pachatelé fyzicky napadli muže. V uvedenou dobu muž zaparkoval vozidlo značky Škoda Octavia modré barvy a venčil svého psa, kterého měl na vodítku. Na stejném místě zastavilo vozidlo značky VW Passat černé barvy, z něhož vystoupil muž se psem, kterého neměl na vodítku a jednalo se o psa většího plemene, hnědé barvy a dlouhosrstého,“ popsala začátek incidentu mluvčí policie Dana Ladmanová.

Na odpočívadle měl voleně pobíhající pes neznámého pachatele napadnout psa muže, který na místě parkoval jako první. „Následně pachatel udeřil poškozeného pěstí do spánku, dále ho měl další neznámý muž udeřit zezadu do hlavy, kdy napadený upadl na zem a byl v bezvědomí,“ uvedla Ladmanová. Muž, který poškozeného napadl pěstí do spánku, byl vyšší postavy, měl krátké tmavé vlasy, bez vousů a brýlí a na sobě měl zelené triko s krátkým rukávem a bílé džínové kalhoty. Druhého muže, který jej napadl zezadu, poškozený neviděl.

„Policie žádá případné svědky události o poskytnutí informací i řidiče, kteří projížděli po komunikaci I/27 v uvedenou dobu a měli v činnosti palubní kameru, o poskytnutí záznamu,“ dodala Dana Ladmanová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky napadení, útok psa, napadený muž, pes, policie, okres Klatovy, silnice, Klatovy, Dehtín, Štěpánovice, Škoda Octavia, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po svědcích incidentu u silnice I/27. Nejprve se poprali dva psi, pak brutálně napadli dva muži řidiče  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.