Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Neznámý řidič náklaďáku se dřevem zpřetrhal telefonní vedení, zdemoloval dva sloupy, jednu značku a ujel

Telefonní kabel zpřetrhal neznámý řidič nákladního automobilu pro přepravu dřeva v Caparticích na Domažlicku. Vedle toho poškodil i dřevěný sloup telefonního vedení, betonový sloup veřejného osvětlení a dopravní značku. Z místa nehody ujel a teď po něm pátrá policie.

Nehoda se stala na místní komunikace v Caparticích. „Neznámý řidič s blíže nezjištěným nákladním vozidlem pro přepravu dřeva, zelené barvy, poškodil telefonní kabel, který vedl přes místní komunikaci. Při přetržení telefonního kabelu došlo k následnému poškození dřevěného sloupu telefonního vedení, betonového sloupu veřejného osvětlení a svislého dopravního značení zákaz stání,“ popsala nehodu mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Řidič bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel. Škoda na dřevěném sloupu a telefonním kabelu byla vyčíslena na částku 20 tisíc korun, na betonovém sloupu 10 tisíc korun a na dopravním značení 2 tisíce korun. Policie se obrací na případné svědky události, aby poskytli informace o nehodě a nákladním vozidlu, které způsobilo uvedenou škodu.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky přetrhl telefonní kabel, nehoda nákladního automobilu, vůz pro přepravu dřeva, ujel od nehody, přetržené vedení, sloup, dřevo, policie, Capartice, okres Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý řidič náklaďáku se dřevem zpřetrhal telefonní vedení, zdemoloval dva sloupy, jednu značku a ujel  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.