Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Zákaz návštěv ruší od pondělí 4. dubna nemocnice akutní péče zřizované Plzeňským krajem

S ohledem na zlepšující se epidemiologickou situaci ruší od pondělí 4. dubna i krajské nemocnice akutní péče v Plzeňském kraji zákazy návštěv hospitalizovaných pacientů. Návštěvy budou možné při splnění podmínek, jako je zejména nošení respirátoru nebo absence příznaků respiračního onemocnění.

Podmínky návštěv se v jednotlivých nemocnicích liší dle epidemiologické situace v daném regionu. „Lepší je situace na Domažlicku a jižním Plzeňsku. Horší na Klatovsku a Rokycansku. Proto v Rokycanské a Klatovské nemocnici bude prozatím platit i opatření, že na návštěvu mohou za pacientem nejvýše dvě dospělé osoby denně a návštěva nesmí být delší než 30 minut,“ říká mluvčí nemocnic Jiří Kokoška.

Podrobnosti k návštěvám v jednotlivých nemocnicích jsou na webech konkrétních nemocnic. V nemocnicích následné péče v Plané (Svatá Anna) a v Horažďovicích jsou návštěvy povoleny od poloviny března.

Ohodnoť článek

Foto ZHKHK

Štítky Nemocnice Plzeňského kraje, Klatovská nemocnice, krajské nemocnice, zákaz návštěv, nemocnice akutní péče, konec zákazu návštěv, návštěva, nemocnice, Plzeňský kraj, Klatovská nemocnice, a.s., Svatá Anna, okres Rokycany, okres Domažlice, okres Klatovy, Plan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zákaz návštěv ruší od pondělí 4. dubna nemocnice akutní péče zřizované Plzeňským krajem  |  Koronavirus  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.