Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Počet nakažených osob s COVID-19 v Plzeňském kraji roste, hygienici evidují 110 případů

Počet prokázaných pacientů s nákazou COVID-19 v Plzeňském kraji nadále roste, celkem jich bylo v úterý večer už 110. Oproti údajům z dnešního rána je to o šest pozitivně testovaných osob více. Žádný pacient v kraji zatím nezemřel v souvislosti s koronavirovou nákazou.

Celkem už hygienici v Plzeňském kraji testovali 2464 osob. V nařízené karanténě je 422 lidí. Ministerstvo zdravotnictví uvádí na svých webových stránkách uvádí už 149 pozitivně testovaných v Plzeňském kraji. Ministerstvo ovšem údaje sčítá podle místa trvalého bydliště. Nerozlišuje případy, kdy lidé s trvalým bydlištěm v našem regionu žijí jinde, zejména pak v Praze.

Největší počet případů v kraji má Domažlicko, kde je 51 lidí s pozitivním testem na COVID-19. Od pondělí tam přibylo 14 nakažených. Plzeň eviduje 24 případů, dalších 11 je na Tachovsku, devět na jižním Plzeňsku, osm na Klatovsku, šest na severním Plzeňsku a jeden na Rokycansku.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky COVID-19, koronavirus, statistika, počet nakažených, Plzeňský, Plzeňský kraj, Praha, okres Domažlice, Plzeň, okres Tachov, okres Klatovy, okres Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počet nakažených osob s COVID-19 v Plzeňském kraji roste,  hygienici evidují 110 případů  |  Koronavirus  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.