Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Počet osob nakažených COVID-19 se v Plzeňském kraji zvýšil na 19

O jednoho pacienta s pozitivním testem na COVID-19 více, než tomu bylo ráno, hlásí v sobotu v podvečer na svých webových stránkách Krajská hygienické stanice v Plzni. Podle aktuálních informací hygieniků je už v regionu 19 osob s prokázaným koronavirovým onemocněním.

Celkem krajská hygienická stanice provedla už 923 odběrů a v nařízené karanténě je 342 osob. Naopak karanténa už skončila u 187 osob v kraji. V nemocnici jsou hospitalizovaní jen dva pacienti bez nutnosti napojení na plicní ventilaci. Všichni nakažení si virus dovezli ze svých zahraničních cest,. Nejčastěji se jednalo o lyžařské zájezdy do Itálie a Rakouska.

Onemocnění si lidé ale přivezli i ze Španělska. Mezi nakaženými jsou i pendleři jezdící za prací do SRN a také jeden polský řidič kamionu. V jeho případě se neví, kde se při svých cestách po Evropě nakazil. 

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky hygienici, koronavirus, omezení, Plzeň, Plzeňský kraj, COVID-19, počet nakažených, Krajská hygienická stanice, Itálie, Rakousko, Španělsko, Německo, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počet osob nakažených COVID-19 se v Plzeňském kraji zvýšil na 19  |  Koronavirus  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.