Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte volňásky na hudební festival Hrady CZ na Švihově

PR článek

Pokáč, Mirai, Mig 21, Tomáš Klus, Chinaski, Anna K. nebo Divokej Bill. To je jen krátký výčet toho, nač se mohou těšit návštěvníci festivalu Hrady CZ, který už tento pátek a sobotu rozezní hrad Švihov. Pro čtenáře Plzeňské Drbny máme připravené čtyři vstupenky, které obdrží dva šťastlivci. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku.

V pátek se areál za vlakovým nádražím Švihov otevře ve tři hodiny odpoledne a zahraje Pokáč a kapela Realita. V sedm hodin večer vypukne oblíbené a tradiční vyhlášení nejlepších karnevalových masek. Karneval je na festivalu Hrady CZ již tradicí, vítězové budou letos moci získat například volné vstupenky na další ročník festivalu a další zajímavé ceny.

V sobotu se areál otevře v deset hodin dopoledne a areál pod hradem dále rozezní Trautenberk, Vypsaná Fixa, Xindl X či Visací zámek. Sobotní program dále nabídne koncerty kapel UDG nebo Botox. Festival Hrady CZ i letos spolupracuje s Národním památkovým ústavem a svým návštěvníkům nabízí v sobotu vstup zdarma na prohlídkové okruhy hradu Švihov. Festival nabídne také sportovní hřiště pro děti, aby si hudební atmosféru spojenou s výletem na hradní památky mohly užít celé rodiny. Kreativní návštěvníci se mohou zapojit do fotosoutěže se slosováním o hodnotné ceny. Celý program festivalu a přehled účinkujících najdete na hradycz.cz.


Soutěž byla ukončena. Výherci jsou Hana Kauerová a Václav Kašpar, gratulujeme! 

Ohodnoť článek

Štítky soutěž, Hrady CZ, Švihov, koncert, kultura, festival, hrad, Pokáč, Tomáš Klus, Anna K, Chinaski, Mig 21, Mirai, hudební festival, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte volňásky na hudební festival Hrady CZ na Švihově  |  Soutěž  |  Drbna  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.