Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěž o poukázku v hodnotě 500 korun na nákup květin na eshopu Florea.cz. Vyberte si ke Dni matek z pestré nabídky čerstvých květin

PR článek

Blíží se Den matek, který je ideální příležitostí obdarovat naše nejbližší. Inspirujte se originálním přáním či básničkou ke dni matek a přečtete si jak vybrat tu pravou květinu, kterou Florea.cz doručí kamkoli po celé ČR.Poděkujte maminkám za jejich péči prostřednictvím krásných květin a objednejte jim letos kytici, na kterou jen tak nezapomenou. 

Den matek v Česku a jeho význam 

V Česku mezinárodní Den matek slavíme od roku 1923. Věděli jste, že zásluhu na tom má Alice Masaryková, dcera někdejšího československého prezidenta. Ačkoliv byla v minulosti snaha nahradit ho karafiátovým MDŽ, Češi si svátek matek vzít nedali a slaví ho dodnes. Protože kdo jiný si zaslouží uznání a svůj den víc, než naše starostlivé maminky?

Přání k květinám - inspirace, jak vyjádřit své city 

Chcete mamince za všechno poděkovat? Rozplakat ji štěstím, že vám na ní záleží? Omluvit se za lumpárny? Nebo ji pořádně rozesmát? Vaše přání dokáže cokoliv.

Dejte si tu práci a přemýšlejte o tom, co ten malý lísteček s několika větami má způsobit. Třeba si ho maminka schová na památku. Pro inspiraci se podívejte na výběr přání a vzkazů, které Florea.cz doručila maminkám na Den matek v předchozích letech. Ať už se inspirujete osvědčenými “dojáky” nebo využijete osobnější variantu, vaše přání bude doručeno spolu s květinami, které ještě umocní emoci obsaženo v přání.

Výběr dokonalé kytice pro Den Matek 

Každý typ květiny má svůj vlastní význam a význam symboliky, takže můžete vybrat květinu, která vystihuje osobnost nebo zájmy vaší maminky. Kromě klasických  kytic můžete také zvolit originálnější způsoby, jak darovat květiny. Můžete například zvolit aranžmá, které kombinuje různé druhy květin a zeleně, nebo můžete darovat květinovou kytici v originálním provedení, například ve tvaru srdce nebo jiného symbolu. Ať už zvolíte jakoukoliv květinu, nezapomeňte mamince říct, jak moc ji milujete a jak jste vděční za všechno, co pro vás dělá. 

Spolehlivé doručení čerstvých květin

Den matek je velkým svátkem i pro všechny prodejce květin. Vybírejte proto pečlivě jak čerstvé a kvalitní květiny prodejci nabízí. Největší eshop na prodej květin Florea.cz dbá proto zejména na čerstvost a jistotu doručení v odpovídající kvalitě. Doručení květin zajišťují chlazené vozy, jejichž polohu na trase k vaší mamince můžete sledovat online na mapě. Díky tomu můžete být jisti, že květiny dorazí k vaší mamince v dokonalém stavu a včas přímo na Den matek. 

Soutěž byla ukončena. Výhercem je Radek Hroch. Gratulujeme!

Proč nakupovat na Florea.cz? 
Florea.cz je český eshop, který rozumí květinám a emocím. Rychlé a spolehlivé dodání chlazenými vozy po celé ČR, široká nabídka květin a možnost přizpůsobení vaší objednávky formou vzkazu či pomoci s výběrem květiny od našich floristek po telefonu, dělají z Florea.cz ideální volbu pro váš nákup květin na Den Matek. Nezapomeňte však objednat květiny s dostatečným předstihem, abyste měli možnost širokého výběru a květiny byly doručeny včas!

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Florea, soutěž, květiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž o poukázku v hodnotě 500 korun na nákup květin na eshopu Florea.cz. Vyberte si ke Dni matek z pestré nabídky čerstvých květin  |  Soutěž  |  Drbna  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.