Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Plzeňáci si zamilovali křupavé kuřecí kousky. KFC otevřelo již šestou restauraci v Plzni!

PR článek

KFC, největší řetězec restaurací s rychlou obsluhou v Česku, dnes otevřel svou 115. restauraci. Tentokrát v Plzni na ulici Studentská v blízkosti Ice Arena Plzeň. Řetězec reaguje na stále se zvyšující oblibu nabídky KFC u Plzeňáků a lidí z okolí. Milovníci KFC se mohou těšit již na šestou restauraci v Plzni.

„Moc si vážíme věrnosti zákazníků na Plzeňsku. Rozhodli jsme se, že bychom jim chtěli být ještě více na blízku, a proto jsme dnes otevřeli další restauraci v Plzni. Kromě tradičních křupavých kuřecích pochoutek se mohou těšit také na vegetariánskou nabídku se sýrem Halloumi nebo nové Veggetky,“ říká Ivana Makalová Dlouhá, ředitelka KFC pro Českou republiku.

KFC podpoří zaměstnanost v regionu

Nová restaurace stále doplňuje tým zaměstnanců. Řetězce rychlého občerstvení mají mnozí spojené jen se studentskými brigádami. KFC však zaměstnává celou škálu lidí. „V našem týmu uvítáme každého, kdo se rád učí novým věcem a má rád naše pochoutky. Nabízíme mnoho benefitů od flexibilního plánování směn, přes rychlý kariérní růst až po dynamický a mladý tým lidí. Právě flexibilitu si pochvalují kromě studentů také maminky na mateřské dovolené, které pracují v našich restauracích,“ dodává Makalová Dlouhá.

Nová restaurace v ulici Studentská nabízí 91 míst k sezení. V letních měsících zákazníci jistě ocení možnost posedět venku a užít si sluníčka. Připraveno je pro ně 32 venkovních míst. Celková rozloha restaurace je 280 metrů čtverečních. Takže se zákazníci nemusí bát, že by nenašli místečko, kde by si pochutnali na některé dobrotě z široké nabídky KFC.

Nezapomněli ani na řidiče

Potěšeni budou jistě i řidiči. Restaurace s Drive-Thru je umístěna na výpadovce z Plzně směrem na Chotíkov, mají tedy možnost vyzvednout objednávku u okýnka a pokračovat v cestě. Dostupná bude také služba KFC Collect prostřednictvím které si lze jídlo objednat dopředu a vyzvednout ve vybraný čas, ať už v restauraci nebo v Drive-Thru. Na Plzeňsku je dostupná také služba KFC Rozvoz, díky které si mohou zákazníci vychutnat kuřecí či vegetariánské pochoutky v pohodlí domova.

Tři poukázky v hodnotě 500 korun získávají: Kateřina Hlubiková, Lenka Pešková, Jan Rubricius. Gratulujeme! 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky gastronomie, KFC, nová provozovna KFC v Plzni, KFC ve Studentské, šestá restaurace KFC v Plzni, restaurace, Plzeň, Česko, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Plzeňáci si zamilovali křupavé kuřecí kousky. KFC otevřelo již šestou restauraci v Plzni!  |  Soutěž  |  Drbna  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.