Počasí dnes28 °C, zítra26 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak nosit dámské tenisky nike?

PR článek

Nike se řadí mezi nejpopulárnější značky na světě. Její oblečení a obuv jako jsou tenisky a sneakersy nosí celá řada celebrit, módní influencerky, ale i další ženy na světě, které chtějí vypadat módně. Jak nosit dámské tenisky Nike?

Nestárnoucí klasika – džíny, triko a tenisky Nike

Tuto klasickou sestavu oblečení uvidíte v ulicích nejčastěji. V tomto případě si můžete vybírat z různých střihů kalhot. Oblečte si vypasované skinny džíny, pohodlné joggery, mom jeans nebo stále oblíbenější paperbag džíny. Tričko může být univerzální a jednobarevné, ale i plné barev nebo s potiskem. Samozřejmě vám nesmí chybět dámské tenisky Nike. V tomto případě můžete sáhnout nejen po bílých modelech. Podívejte se na dámské tenisky Nike eobuv. V nabídce najdete i růžové, fialové, ale i hnědé nebo modré varianty této obuvi.

Casual styl – tenisky Nike s tužkovou sukní

Tenisky Nike vévodí nejen letním outfitům do města, do práce nebo na setkání s přáteli. Nosit je můžete i ve formálnějších stylech. Skvěle se hodí k chinos kalhotám a dalším elegantním modelům kalhot nebo k tužkové sukni. Dnes už vás nepřekvapí netradiční spojení stylu a spolehlivého pohodlí. Pokud se chcete vyřádit, nahraďte bílé tenisky Nike jejich barevnou verzí, která bude ladit s hlavními barvami vašeho looku.

Sportovní styl – kraťasy a top skvěle doplníte teniskami

Pokud dáváte přednost sportovním outfitům, pak je tento odstavec pro vás jako stvořený. Díky kombinaci kraťasů, topu a tenisek Nike vytvoříte sportovní outfit pro váš volný čas. V chladnějších dnech je můžete doplnit o džínovou nebo flanelovou košili.

U žen jsou oblíbené nízké i vysoké tenisky. Mohou být součástí každodenních outfitů, stejně jako u outfitů do tělocvičny.

Ideální letní kombinace - bílé tenisky Nike a šaty

Moderní ženy milují kombinaci tenisek a šatů. Nazujte si bílé tenisky Nike k šatům v maxi, midi i mini délce. Můžete zvolit jak vzdušné šaty s květinovými motivy v boho stylu, tak na šaty v odstínech růžové, mentolové nebo světle béžové. K těmto odstínům se bílé dámské tenisky skvěle hodí. Značka Nike má neomezené množství variant. Vyberte si pohodlné dámské boty a bez obav je kombinujte s obsahem svého šatníku.

Tenisky obecně jsou obuv, která si našla své místo v různých sférách života – od sportu až po každodenní pouliční trendy. Výběrem správných tenisek a jejich spojením se správnými kusy oblečení můžete vytvořit jedinečný vzhled, který odráží váš styl a osobnost. Ať už si vyberte jakýkoliv outfit a tenisky Nike, je potřeba dodržovat pár základních pravidel. Jen tak budete za všech okolností vypadat perfektně.

Vždy je barevně slaďte se zbytkem oblečení. Jedině tak budete vypadat vždy dokonale. Stylové růžové tenisky a blůzka ve stejném odstínu, stejně jako elegantní kalhoty, mohou být skvělým setem na pracovní schůzku. Kombinujte světlé, barevné styly s jednoduchými teniskami. Pokud samotný styling neobsahuje mnoho barev a vzorů, můžete zvolit odvážnější modely tenisek Nike, které se stanou základem všech vašich outfitů. Prohlédněte si například modely Nike Air Max nebo Air Force 1 a inspirujte se.

Ohodnoť článek

Štítky tenisky, Nike, oblečení, styl, džíny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak nosit dámské tenisky nike?  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.