Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Módní trendy 2024: Vyjádřete se díky tričku!

PR článek

Jestliže chcete být trendy, bude to chtít do šatníku zařadit i stylové pánské tričko. Že netušíte, co zrovna teď frčí? Nevadí! Na následujících řádcích vám to rádi prozradíme. Zaměříme se nejen na design triček, ale i na jejich střih nebo na barvu. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi, bude to stát za to!

Jaké modely pánských triček budou v letošní sezóně in?

K oblíbeným modelům pánských triček patří letos kousky s kulatým výstřihem i s výstřihem do V. Druhý zmíněný model trika prodlouží opticky vaši šíji. Módní budou i pánská trička s potiskem. Samotný potisk může mít mnoho podob. Někdo si vystačí s malým logem své oblíbené značky, jiný zase raději sáhne po triku s maxi potiskem či rovnou s tím celoplošným. Výběr tedy záleží na vás a na tom, co vám konkrétně sedí. In budou pánská trika v streetwearovém duchu. Pouliční styl oblékání je na vzestupu, tak proč nezařadit urban tričko i do vašich outfitů. Zaměřit se můžete např. na oversize modely pánských triček. Ty jsou jako stvořené zejména pro muže s vyšším typem postavy. Více si o střizích módních triček povíme níže. Letos budou trendy také pánská trika s lesklými detaily. Ty mohou muži lehce sladit i se svými dalšími šperky, jako jsou hodinky či prsteny. Také zdobené kapsy na tričkách vám budou slušet a dodají vašemu letošnímu outfitu patřičný šmrnc. Do hal a do posilovny mohou oblékat pánové i tank topy s širšími ramínky. Nosit je však můžete i do města nebo do přírody.

Jaké střihy pánských triček budou letos v módě a jak na velikost online?

Střih trika by měli muži vybírat podle typu své figury. Pánové s vypracovanou nebo se štíhlou postavou mohou vybírat pánské tričko s dlouhým rukávem či s tím krátkým v slim fit provedení. To je totiž dokonale obepne a dá vyniknout jejich mužné figuře. Pánové s nějakým tím kilem navíc zase jistě ocení trička v regular fit nebo v relaxed fit provedení. Jak jsme již naťukli, ti z vás, kteří mají vyšší figuru, mohou vybírat i modely pánských triček v oversize střihu. U triček můžete sledovat i typy výstřihů. Nejčastěji se setkáme s kulatým, který sluší snad všem. Výstřih do V je tu pak pro pány, kteří chtějí opticky protáhnout šíji. Móda dovede zázraky a má toho mužům hodně co nabídnout. Velikost trika online vybírejte podle obvodu vašeho hrudníku, pasu a boků. Míry pak porovnejte i s velikostní tabulkou vybrané značky.

Které barvy na pánských tričkách budou letos v kurzu?

Letos budou hrát prim zejména přírodní a pastelové tóny barev. Modrá, zelená i hnědá pánská trička s krátkým rukávem i s tím dlouhým tak budou pro letošek dobrou volbou. Volit však mohou pánové i černou nebo bílou variantu. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a navíc z módy nevychází. Zařadit můžete černé a bílé modely pánských triček i do kapsulových šatníků. Sněhová trika vyniknou dále i v tzv. celobílém outfitu. V tom v davu jen tak nezapadnete. Na stylové kousky triček ve výše zmíněných barvách se mohou muži podívat i zde: https://www.cropp.com/cz/cz/muz/obleceni/tricka. Tady si přijde na své každý trendy muž. Jestliže máte rádi extravaganci, můžete letos oblékat pánská trika s abstraktními vzory a motivy. In budou kousky s potisky.

Ohodnoť článek

Štítky trend, oblečení, styl, móda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Módní trendy 2024: Vyjádřete se díky tričku!  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.