Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tipy, jak vybrat dětské dioptrické brýle

PR článek

Pokud jste rodič, který se vydává na cestu nákupu dětských brýlí, pravděpodobně víte, že výběr správných brýlí pro vaše dítě může být náročný úkol. Zde máme pro vás klíčové rady, které vám pomohou vybrat brýle, které nejenže budou stylové, ale také odolné a pohodlné.

Předpis a síla skel

Před výběrem se vždy poraďte s očním lékařem nebo optikem ohledně předpisu brýlí vašeho dítěte. Pokud jsou potřebné silné čočky, vyhněte se velkým obroučkám, které by mohly zvýšit tloušťku čoček. Menší čočky mívají také méně optických odchylek, což zlepšuje periferní vidění.

Moderní a atraktivní Styl:

Vyberte dětské dioptrické brýle s moderním a atraktivním stylem. Děti budou brýle nosit sebevědoměji, pokud budou mít obruby, které odpovídají aktuálním trendům.

Plast nebo kov?

Zvažte, zda vybrat plastové nebo kovové rámy. Obě možnosti mají své výhody, a proto se poraďte s optikem. Kovové rámy s nastavitelnými nosními podložkami mohou být ideální pro ne plně vyvinuté nosy dětí.

Správné usazení

Kovové rámy s nastavitelnými můstky mohou být vhodné pro malé nosy. Rám by měl správně sedět, aby se zabránilo sklouznutí brýlí. Optika Plzeň, která má specializovanou prodejnu na brýle pro děti, může posoudit, zda je usazení můstku optimální. Obruby s elastickým páskem obepínajícím hlavu jsou také dobrou volbou, zejména pro batolata nebo sportovně aktivní jedince.

Straničky s pružinovými panty mohou pomoci předejít poškození brýlí při nasazování a sundávání. Jsou ideální pro děti, které jsou nápomocné a mohou být hrubší při zacházení s brýlemi.

V oční optice dioptra optik naleznete širokou škálu slunečních brýlí na předpis pro optimální ochranu před slunečními paprsky. Vyberte brýle, které nejen poskytují bezpečnost, ale i radost z nošení pro vaše dítě.

Ohodnoť článek

Štítky brýle, čočka, styl, trend, Plzeň

Tipy, jak vybrat dětské dioptrické brýle  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.