Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kotníkové boty na podpatku – Ženská a stylová varianta pro chladné měsíce

PR článek

Chcete-li se letos na podzim a v zimě blýsknout, můžete vsadit i na kotníkové boty na podpatku. Ty jsou nejen vysoce módní, ale mohou být i pohodlné a hřejivé. Na následujících řádcích si ukážeme, jak takové boty vybrat, aby byly kvalitní, trendy a aby se hodily do každodenních outfitů. Pojďte číst dále a nechte se inspirovat s námi!

Podle jakých kritérií letos vybrat kvalitní a trendy kotníkové boty na podpatku?

Kotníkové boty na podpatcích mohou mít mnoho podob. Některé věci by však měly mít všechny modely společné. Jedná se o prodyšný svršek, který by měl být zároveň odolný. I v zimě totiž musí vaše chodidla tzv. dýchat. Kotníkové boty na podpatku by měly být vyrobené z kvalitních materiálů. Na trhu najdeme kousky ze syntetických i z přírodních látek. V poslední době vedou na plné čáře kotníkové boty na podpatku z přírodní kůže. A není se čemu divit. Jsou totiž nejen trendy, ale také pohodlné a v neposlední řadě jsou také tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým módním světovým značkám. Je tak z čeho vybírat. Dámy mohou kotníkové boty na podpatcích nakupovat např. i na e-shopu CCC. Tady si přijde na své každá moderní slečna nebo dáma. Kotníkové boty na podpatcích mohou ženy vybírat i podle typu podpatku nebo podle jejich barvy. O tom si však povíme více v následujících odstavcích.

Zdroj fotografie: CCC

Jaké modely kotníkové obuvi na podpatcích budou hrát letos prim?

V letošní sezóně se blýsknete v kotníkové obuvi na sloupových podpatcích. In pak bude i robustní platforma. Tyto modely dámské kotníkové obuvi jsou velmi pohodlné. Nosit je můžete do práce, na posezení s přáteli i do města na pochůzky. V kurzu budou také dámské kotníkové boty na podpatcích s třpytivými detaily. Ty si ženy zamilovaly i z toho důvodu, že je lehce sladí i se svými dalšími šperky. Může se jednat o hodinky, náramky či o náušnice. Obuv na podpatcích s lesklými prvky můžete kombinovat také s kabelkou s blyštivými detaily. Výše zmíněné modely dámské kotníkové obuvi na podpatcích jsou ženám k dispozici i v kamenných prodejnách CCC. Zde je to sázka na jistotu.

Zdroj fotografie: CCC

Jaké barvy, vzory nebo motivy na kotníkové obuvi budou letos in?

Letos budou v módě dámské kotníkové boty na podpatcích v přírodních barvách. Krémové, hnědé i zelené kotníkové boty na podpatcích tak budou dobrou volbou. Vybírat si letos můžete i kotníkové boty na podpatcích v černém provedení. Tyto boty výborně zapadnou do každodenních i do tzv. kapsulových šatníků. Snadno je totiž sladíte i s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. In budou pro letošek ty zvířecí a květinové. Vzorované mohou být i vaše kotníkové boty. V módě bude tzv. krokodýlí struktura, ale i nejrůznější ornamenty. Nezapomínejte pak na to, že by měly vaše kotníkové boty ladit i se zbytkem vašeho outfitu. Zejména tedy s doplňky. A to nejen barvou, ale také strukturou. V módě platí pravidlo, které říká, že hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantním dojmem. Stylové kotníkové boty na podpatcích ve výše zmíněných barvách jsou dámám k mání i u prodejce CCC. Nechybí tu ani trendy doplňky.

Ohodnoť článek

Foto CCC

Štítky obuv, trend, oblečení, móda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kotníkové boty na podpatku – Ženská a stylová varianta pro chladné měsíce  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.