Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dárky pro zdravotní sestru: Jaký vybrat?

Zdravotní sestra je záslužné povolání. Musí mít obrovskou dávku trpělivosti, vstřícný a lidský přístup k pacientům a zároveň být odolná vůči fyzické i psychické zátěži. O to víc si zaslouží vhodný dárek vybíraný od srdce.

Bez zdravotních sester by zdravotnictví nefungovalo. Vždyť jsou to právě ony, kdo vás s úsměvem na tváři objednávají na další prohlídku, ošetřují vás po operaci a jsou při lékařských kontrolách vždy při ruce připravené pomoci. Navíc se musí vypořádávat s dlouhými a náročnými směnami i nočními. Právě proto uvítají pomocníky, které jim zpříjemní směnu. Pokud je chcete potěšit vhodným tematickým dárkem, který by zdůraznil jejich povolání, pak máte zelenou. Máme pro vás pár tipů na originální dárky pro zdravotní sestřičky, kterými jim uděláte radost. 

Zdravotní sestra, člověk s velkým srdcem

To, že zdravotní sestřičky mohou dělat jen lidé, kteří mají k pacientům vztah a jsou trpělivé a pečující, je známo. Pokud tuhle skutečnost ale necháte zvýraznit na tričku, pak tomu dodáte ještě o chlup větší význam. Právě trička s potisky pro zdravotní sestřičky mohou být skvělým narozeninovým dárkem pro vaši kamarádku – sestřičku, nebo klidně pro vaše kolegyně, které slaví v práci nějaké výročí. Odvážné sestry navíc ocení trička "Mě nevyděsíš, jsem zdravotní sestra". Vybírat můžete i z:

  • látkových tašek
  • mikin
  • polštářků
  • zástěr do kuchyně
  • ponožky

Trička pro zdravotní sestřičky můžete vybírat tady: https://trickovy.cz/176-tricka-pro-zdravotni-sestricky

Čtyřlístky pro štěstí

Potěšit sestřičku můžete i čtyřlístkem pro štěstí. Zvolit můžete kovový přívěšek, peckové náušnice nebo zvolit poetičtější řešení – pořídit čtyřlístek v krabičce, který je potřeba si nejdříve vypěstovat. O to větší štěstí pak ale může nakonec přinést. Pokud si myslíte, že čtyřlístek přece jen nebude to pravé ořechové, pořídit můžete sadu na pěstování jiné rostlinky – třeba sedmikrásky nebo slunečnice. 

Hrneček na kávu

Ranní káva dělá den. Pokud i zdravotní sestřička, které plánujete koupit dárek, si na ranní kávu před směnou potrpí, darujte jí hrneček, který s ní začne její náročnou směnu. Může se jednat jak o klasický hrneček s minimalistickým potiskem "Sestřička," tak o vtipný popisek "Klid sestřičko", který se bude hodit během hektičtějších dnů. Kromě hrnečku ale potěšíte určitě i dobrou zrnkovou kávou nebo čajem. 

TIP: Kromě klasického hrnečku zdravotní sestry ocení i termohrnky. Dobře totiž vědí, jak rychle taková káva může vychladnout. 

Kvalitní nazouváky

Víte, že existují speciální nazouváky přímo pro zdravotní sestry? Jsou opatřené vyjímatelnou stélkou, protiskluzovou podrážkou a tlumí došlap, díky čemuž umožňují pohodlnější chůzi. Díky svému anatomickému tvarování nabízí komfort, který je během dlouhých a náročných směn potřeba. Dejte si jen pozor, aby nazouváky splňovaly normy evropské směrnice (89/686/EHS). 

Vtipné ponožky 

Uniformu sice sestry musí mít stejnou, kde ale můžete vybírat kousek podle sebe, to jsou ponožky. Ty se hodí vždycky, ač je nikdo příliš jako dárek rád nemá. To můžete změnit – vyberte ponožky s veselými motivy v oblíbené barvě. Pomohou trochu odlehčit jednotnost bílé uniformy a možná i pozvednou náladu ve dnech, kdy bude veselosti jako šafránu.

Další dárky s potiskem nejen pro sestřičky můžete vybírat na trickovy.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zdravotní sestra, káva, ponožky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dárky pro zdravotní sestru: Jaký vybrat?  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.