Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovická nemocnice hledá nové kolegy do lékárny

PR článek

Českobudějovická nemocnice se dlouhodobě řadí mezi nejlepší v republice. Svědčí o tom nejen množství získaných ocenění, ale také zpětná vazba od pacientů. Se stejnou péčí, kterou věnuje jim, se stará i o své zaměstnance. Mezi ně nyní hledá nové posily na pozici farmaceutického asistenta nebo asistentky.

Nejlepší nemocnice roku 2020 a 2021, první místo v rámci Jihočeského kraje, co se spokojenosti zaměstnanců týče. To je jen zlomek ocenění, které nasbírala Nemocnice České Budějovice a.s. za poslední roky. Svědčí to nejen o skvělém přístupu k pacientům, ale také ke svým zaměstnancům. „Věříme, že je-li spokojený zaměstnanec, mohou být spokojeni i pacienti,“ vysvětluje ředitelka úseku komunikace a péče o zaměstnance Iva Nováková. Díky tomu, že se nemocnice stále rozvíjí, hledá do svých řad nové posily.

Aktuálně přijme farmaceutického asistenta nebo asistentku. Jedná se o velmi zajímavou a pestrou práci, jak potvrzuje farmaceutická asistentka Alžběta Hotařová: „Na mé práci v lékárně českobudějovické nemocnice oceňuji zejména to, že se kromě klasických činností jako je výdej a příprava standardních léčiv, mohu podílet na přípravě náročných lékových forem jako jsou cytostatika a radiofarmaka určených pro pacienty léčené v naší nemocnici,“ říká.

Českobudějovická nemocnice patří k nejlépe hospodařícím nemocnicím, díky tomu může svým zaměstnancům nabídnout velmi zajímavé mzdové ohodnocení s celou řadou benefitů. Jedná se například o 5 dní dovolené navíc, zvýhodněný vstup do moderního fitness v přímo v areálu nemocnice a nemocniční školku. Velké podpora je věnována i dalšímu vzdělávání a profesnímu rozvoji.

„Rádi do našeho týmu přivítáme absolventy, kterým jsme připraveni dát veškerou podporu. Naše lékárna je špičkovým pracovištěm a České Budějovice krásným místem pro život. Uchazeči, kteří nemají v Českých Budějovicích zázemí, mohou využít naší ubytovnu přímo naproti areálu nemocnice,“ doplňuje vedoucí lékárník Ondřej Pavlíček.

Kompletní informace k nabízené pozici najdete na webových stránkách.

Pokud vás nabídka Nemocnice České Budějovice, a.s., zaujala, vyplňte vstupní náborový formulář.

 Vstupní náborový formulář

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Nemocnice České Budějovice, nemocnice, České Budějovice, farmaceutický asistent, práce, pacient, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovická nemocnice hledá nové kolegy do lékárny  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.