Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus má vše pro návrat do školy. A školní pomůcky nachystá za vás

PR článek

Známe to všichni. Na začátku září jsou papírnictví plná k prasknutí. Všude jsou dlouhé fronty nervózních rodičů s dětmi, kteří kupují cokoliv, co se jim dostane pod ruce. Nákup školních pomůcek takhle ale vůbec vypadat nemusí. Hypermarket Globus Chotíkov u Plzně má nejen široký výběr všeho, co školáci potřebují, ale přichází také se dvěma službami, které vám ušetří spoustu času.

V Globusu pořídíte všechny školní potřeby na jednom místě, a to i tematicky zaměřené či v EKO provedení. Sešity, psací potřeby, úkolníček, kreslicí kartony nebo barevné papíry… Do nového školního roku děti potřebují spoustu nových pomůcek. Globus i letos nabízí veškerý sortiment od aktovky až po zdravou obuv. Skupiny výrobků jsou navíc přehledně rozděleny, aby zákazníci našli okamžitě to, co potřebují. Inspiraci na školní pomůcky za akční ceny najdete ve školním katalogu.

Připravte děti do školy bez starostí – nechte si v Globusu Chotíkov u Plzně vychystat pomůcky nebo zabalit učebnice. Pokud nemáte na vybírání školních potřeb čas, můžete si je v Globusu nechat vychystat k vyzvednutí v informačním centru hypermarketu. Stačí když na emailovou adresu skola_choti@globus.cz pošlete nákupní seznam všech pomůcek, které vaši školáci budou potřebovat, a to včetně preferencí, jak by měly vypadat (barva, tvar či velikost). Do e-mailu nezapomeňte ještě uvést celé vaše jméno i telefonní číslo.

Váš nákup vám do 24 hodin od přijetí e-mailu zaměstnanci Globusu Chotíkov u Plzně připraví k vyzvednutí v informačním centru hypermarketu, kde za něj rovnou i zaplatíte a odnesete si ho v papírové tašce, kterou dostanete k nákupu jako dárek. Tato služba je pro vás zcela zdarma až do 11. 9. 2023.

V Globusu vám vaše pomůcky nejen připraví, ale také si můžete všechny učebnice, knihy nebo sešity nechat i obalit. V hypermarketu Globus Chotíkov u Plzně pro vás máme speciální balicí stroj, který vaše učebnice a sešity zabalí do kvalitních obalů Colibri Eco Shield s mikroelektrostatickou bariérou odpuzující viry a bakterie. Podívejte se, jak takový balící stroj funguje ZDE.

Balicí stroj pro každou knihu vyrobí obal přímo na míru, a proto si poradí jak s klasickými, tak i atypickými formáty. Pokud budete chtít tuto službu využít, předejte všechny učebnice, knihy a sešity obsluze u balicího stroje a do 24 hodin pro vás budou připraveny k vyzvednutí. Tato služba je rovněž zdarma a k dispozici do 11. 9. 2023, platí se pouze za obaly, jejichž cena se pohybuje od 13 do 20 Kč/kus.

Globus se každý rok proměňuje na hypermarket školních potřeb. Díky širokému výběru pomůcek, sešitů a stylových batohů vybavíte své školačky a školáky včas, pohodlně a na jednom místě v rámci běžného nákupu. Třeba vám zbude i chvilka na chutný oběd nebo večeři v místní restauraci či výbornou kávu a zákusek v Café Globus.

Hypermarket Globus Chotíkov u Plzně, Chotíkov 385, 330 17 Chotíkov www.globus.cz 

Ohodnoť článek

Štítky Globus, školní pomůcky, nákup školních pomůcek, školní rok, začátek školního roku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus má vše pro návrat do školy. A školní pomůcky nachystá za vás  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.