Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

O příměstské tábory je velký zájem, ještě je pár volných termínů

Letní zábavu pro děti nabízí během června několik organizací. Jedná se o pobytové i příměstské tábory. Termíny jsou rozprostřeny po celou dobu prázdnin. Ačkoli je zájem každoročně veliký, jsou stále volná místa.

Jednou z organizací, které tábory pořádá je Radovánek. Tam si během koronavirové krize připravili novinku s názvem „Radovánek pro první linii“.

Tyto tábory jsou poděkováním všem, kteří v nelehké době koronavirové krize stáli a stojí v první linii, tedy zdravotníkům, hasičům, záchranářům i prodavačům. Během prázdnin se za symbolickou cenu postaráme o jejich děti,“ vysvětlila uvedla ředitelka Střediska volného času a mládeže Radovánek Eva Tischlerová.

Připraveno je sedm táborů, šest se jich bude konat na plzeňských pobočkách Radovánku a jeden v Kaznějově, kde má Radovánek také svou pobočku. Co se týče pobytových zájezdů, mohou rodiče své ratolesti vyslat například na Horskou Kvildu, do Horažďovic nebo na zámek v Nečtinách. Na své si přijdou i letečtí modeláři nebo tanečníci. Více se dočtete ZDE.

Příměstské tábory pořádá i Krašovská Aktivity centrum.  Jako každý rok zde budou například parkourové tábory, kde se děti můžou naučit nové triky na největším hřišti svého druhu v republice.

„V nabídce pak bude i Letní taneční škola s Taneční školou Dance Nation, taneční soustředění ve stylu street dance se skupinou Eternal Movements a chybět nebude ani víkend stepařských a tanečních workshopů s KMTapdance studio pod názvem 2nd Summer Tap/Dance Workshop," doplnila hlavní kreativní manažerka centra Ilona Křížková

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky tábor, příměstský tábor, výlet, dítě, koronavirová krize, Kaznějov, Horská Kvilda, Horažďovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O příměstské tábory je velký zájem, ještě je pár volných termínů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.