Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

McDonald’s Rozvadov září novotou

PR článek

Zákazníkům se po rekonstrukci znovu otevřely dveře restaurace McDonald’s na dálnici D5 v Rozvadově. Úpravami prošla kuchyně, aby dokázala efektivněji a kapacitně odbavovat objednávky. Úplně nový je interiér, který získal design s názvem Luna. Ten se inspiroval kruhem, jako symbolu pospolitosti a jednoty. Restaurace nabízí celkem 103 míst k sezení.

První zákazníky přivítala restaurace u dálniční tepny do Německa v roce 1997. Od té doby prošla několika rekonstrukcemi, aby držela tempo s potřebami zákazníků. Zvýšení komfortu měla za cíl i poslední rekonstrukce, která skončila v závěru června. Rozvadovská restaurace se nyní pyšní moderním designem Luna. Nabízí kombinaci tlumených barev s hravými prvky, které propojují moderní tvary a symboly kruhu.

Na návrat zákazníků se těšil provozovatel restaurace, franšízant Andrej Barčák: „Chceme nabízet nejen skvělé produkty, ale také jedinečný zážitek. Aby se tyto dvě věci propojily, je potřeba pravidelně inovovat a modernizovat naše restaurace. Z výsledku máme opravdu radost, věřím, že zákazníci nové prostředí ocení.“ Úpravami prošlo také zařízení kuchyně, díky čemuž vzrostla efektivita provozu. Změna se dotkla také hlavního vchodu, který je nyní mírně posunutý pro lepší pohyb zákazníků.

McDonald’s Rozvadov je otevřen každý den od 6:00 hod. do půlnoci. Nabízí plnou produktovou nabídku včetně snídaní nebo McCafé. Vybaven je také venkovní zahrádkou s dětským hřištěm nebo McDrivem. Samozřejmostí je obsluha přímo na místo například prostřednictvím aplikace nebo digitálních kiosků.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky McDonald’s, Rozvadov, rychlé občerstvení, restaurace, D5, dálnice D5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

McDonald’s Rozvadov září novotou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.