Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte sladké Vánoce s vanilkovými pivovarskými rohlíčky a dalším cukrovím z legendární Hospody Na Spilce v Plzeňském Prazdroji

PR článek

Základem mnoha originálních receptur V Hospodě Na Spilce, která už více než 30 let sídlí na nádvoří Plzeňského Prazdroje, je nejcennější plzeňská ingredience – tekuté zlato, pivo Pilsner Urquell. A výjimkou není ani zdejší vánoční cukroví, tedy konkrétně vanilkové rohlíčky, kterým proslulý ležák Pilsner Urquell dává náležitou křupavost. V Hospodě Na Spilce jsou k objednání také další druhy neodolatelného vánočního cukroví.

Vanilkové pivovarské rohlíčky, vosí hnízda, linecké slepované cukroví, medové kuličky, pudinkové rohlíčky, kokosové suky – 6 druhů dokonalého vánočního cukroví bez stresu a shonu a navrch minivánočka! Spolehněte se na pomoc profesionálů a v klidu si užijte nejkrásnější svátky v roce. Každý kousek je vyroben poctivě z nejkvalitnějších surovin, jako jsou šťastná vejce ze Šumavy, farmářské máslo, pravá bourbon vanilka či mouka z nedalekého mlýna.

Objednávat je možné do 10. prosince ideálně online v shopu. A to jak jednotlivé druhy cukroví samostatně, tak mix, vždy v 500 g balení. Vánoční cukroví bude k vyzvednutí přímo v Hospodě Na Spilce od 15. do 21. prosince. A cena? 500 g prvotřídního vánočního cukroví v dárkové vánoční krabičce vás vyjde na 450 Kč. Minivánočka (400 g) stojí 145 Kč.

Hospoda Na Spilce je jednou z největších hospod v České republice. Podnik se nachází v prostorech bývalých kvasných sklepů pivovaru Plzeňský Prazdroj a je oblíbeným cílem nejen návštěvníků plzeňského pivovaru. V roce 2022 prošel výraznou obměnou, a to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu. Tým zkušených profesionálů vaří z piva, jak se v pivovaru sluší a patří, a z prvotřídních surovin pocházejících zpravidla přímo od lokálních farmářů. Zdejší pýchou je perfektně ošetřené a načepované pivo Pilsner Urquell.

REZERVACE: Tel. +420 724 617 355

E-mail: info@naspilce.cz , www.naspilce.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Hospoda Na Spilce, Plzeňský Prazdroj, gastronomie, Vánoce, cukroví, pivovarské rohlíčky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte sladké Vánoce s vanilkovými pivovarskými rohlíčky a dalším cukrovím z legendární Hospody Na Spilce v Plzeňském Prazdroji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.