Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Politika musí být službou lidem, říká Jan Látka, "3" na kandidátce ČSSD v Plzeňském kraji

PR článek

Osm let praxe ve funkci starosty okresního města Domažlice a častá komunikace s mnohými z vás, jakož i řešení mnoha problémů mě naučila tomu, že politika musí být službou lidem. O to jsem svou prací beze zbytku usiloval jako starosta, poslanec i senátor. Svých politických zkušeností a kontaktů jsem vždy využíval ve prospěch občanů našeho regionu. Teď kandiduje Jan Látka za Plzeňský kraj ze třetího místa kandidátky ČSSD do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2021. 

Jako senátor jsem osobně navštívil všech 147 obcí svého bývalého obvodu a hovořil se starosty o jejich obcích. Vím, co se kde v obcích podařilo a co je ještě potřeba udělat. Znám potřeby měst a obcí obou našich příhraničních okresů Domažlic a Klatov. Velice děkuji stovkám i tisícovkám občanů, se kterými jsem měl během svého mandátu senátora možnost se setkat na mnoha kulturních, společenských, sportovních i dalších akcích. Poznal jsem mnoho milých, komunikativních lidí, kteří byli ochotni diskutovat, dávat mi podněty, ale také kritizovat. Díky nim jsem totiž mnohem lépe poznal náš region a mohl pomáhat řešit jeho problémy na různých úrovních. Všechna naše setkání mi vždy velmi pomáhala v mojí politické práci.

V současnosti jsem již pátým obdobím zastupitelem Plzeňského kraje. Práce krajského zastupitele je velmi smysluplná, protože jsem při ní podstatně blíže vám, občanům našeho regionu. Svojí prací v krajském zastupitelstvu se zaměřuji především na regionální rozvoj. Jsem též znám jako velký podporovatel učňovského školství. Podle mě stále platí, že řemeslo má zlaté dno. Rozhodl jsem se vyhovět výzvám mnoha organizací, spolků a mnohých z vás a přijal jsem nominaci ČSSD. Budu se proto znovu ucházet o váš hlas, tentokrát ve volbách do Poslanecké sněmovny.

Plzeňský kraj je především krajem venkovským a já bych chtěl urychlit v příhraničních regionech i na sever od Plzně rozvoj venkovské infrastruktury, zkvalitnění veřejné dopravy a zajištění občanské vybavenosti v obcích (školka, prodejna či lékařská ordinace).

Velmi důležitá je i podpora zemědělství, které může být mnohdy hlavním zaměstnavatelem na venkově. Podpořit je třeba i další možnosti podnikání. Je důležité, aby měly mladé rodiny důvod zde zůstávat a nedocházelo k vylidnění venkova. Jsem dobrovolný hasič a chtěl bych se zasadit o větší podporu dobrovolných hasičů, kteří jsou kromě svého poslání ve svých obcích hlavním organizátorem veškeré spolkové činnosti.

Chci se nadále podílet na vytváření podmínek pro spokojený život seniorů, zdravotně postižených občanů a mladých rodin s dětmi. V rámci rozvoje zdraví budu i nadále podporovat veškeré sportovní aktivity zaměřené především na sportování mládeže. Dlouhodobě podporuji dobrovolné hasiče, sportovce i další spolky. Převzal jsem záštitu nad celou řadou sportovních, kulturních a společenských událostí.

Jsem jedním z vás, jsem často mezi vámi. Mám rád lidi, práci s lidmi a pro lidi! Rád bych se stal vaším poslancem.

Jan Látka, váš kandidát na poslance

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Zdroj Zadavatel: Česká strana sociálně demokratická, zpracovatel Česká strana sociálně demokratická

Štítky volby, ČSSD, Jan Látka, kandidát, Sněmovna, Plzeňský kraj, Poslanecká sněmovna ČR, Domažlice, Česko, dobrovolní hasiči, Klatovy, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Politika musí být službou lidem, říká Jan Látka, "3" na kandidátce ČSSD v Plzeňském kraji  |  Politika  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.