Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sázkaři tvrdí, že ve volbách v Plzeňském kraji vyhraje pravé spojení!

PR článek

Průběh volební kampaně i dosavadní průzkumy naznačovaly, že jediným soupeřem celostátně nejsilnějšího hnutí v souboji o vítězství v krajských volbách v Plzeňském kraji může být jedině pravé spojení, do něhož se spojili ODS, TOP 09 a nezávislí starostové. Můžeme vyhrát, ale potřebujeme pomoc voličů, říká lídryně kandidátky Ilona Mauritzová.

Teď, těsně před hlasováním, se však zdá, že se tato společná kandidátka dokonce už stala i hlavním favoritem voleb. Myslí si to dokonce i sázkové kanceláře, které s blížícími se volbami vypisují kursy, z nichž vyplývá, že za budoucího vítěze voleb u nás v kraji považují právě koalici ODS, TOP 09 a nezávislých starostů.  Na vítězství této spojené kandidátky totiž například Fortuna vypsala kurs 1: 1,7, zatímco ANO řadí s kursem 1:2,05 až na druhé místo. Plzeňský kraj proto může být jediným, kde se podaří společné kandidátce porazit celostátního favorita voleb.

Šance pravého spojení okomentovala kandidátka této koalice na hejtmanku a bývalá rektorka Západočeské univerzity Ilona Mauritzová: „Máme opravdovou šanci vyhrát tyto krajské volby, ale potřebujeme k tomu samozřejmě pomoc voličů. Nás kraj se může v pátek a v sobotu stát jediným v celé zemi, kde spojení dvou opozičních stran a nezávislých starostů porazí celostátně nejsilnější hnutí. Už i kursy sázkařů potvrzují, že naše pravé spojení má v Plzeňském kraji největší šanci na vítězství. Nedrobte proto, prosím, Vaše hlasy a podpořte spojení výrazných osobností, které dokážou dobře řídit náš kraj. Jsme pravá volba pro náš kraj a pro všechny, kteří chtějí vítězit. Pojďme společně vyhrát pro Plzeňský kraj!“

Šest hlavních důvodů, proč volit pravé spojení

Pravé spojení také znovu představilo hlavní důvody, proč mají 2. a 3. října voliči dát hlas právě spojení ODS, TOP 09 a nezávislých starostů:

1. V čele kandidátky stojí úspěšná žena – Ilona Mauritzová, která má všechny předpoklady být úspěšnou hejtmankou.

2. Na společné kandidátce jsou osobnosti, které znáte přímo z vašich měst a obcí – úspěšní a osvědčení starostové, komunální politici, učitelé, lékaři a další odborníci ze všech částí Plzeňského kraje.

3. Občanští demokraté, TOP 09 a nezávislí starostové dokázali překonat dílčí rozdíly a spojit se, aby společně s vámi porazili levicové a populistické síly. Průzkumy i kursy sázkových kanceláří potvrzují, že jedině tato společná kandidátka má v našem kraji šanci porazit celostátně nejsilnější vládní hnutí.

4. Pravé spojení má konkrétní a splnitelný program pro další všestranný rozvoj Plzeňského kraje a zaměřuje se na kvalitní život ve všech koutech našeho kraje.

5. Za pravé spojení kandidují osobnosti, které už v čele Plzeňského kraje ukázaly, že chtějí a dokážou splnit to, co voličům ve volebním programu slíbily.

6. Do společné kandidátky se spojily dvě parlamentní strany i řada nezávislých starostů, takže u pravého spojení nehrozí, že váš hlas propadne.

Finiš krajských voleb v Plzeňském kraji jednoznačně slibuje velmi napínavý soiboj.

Ohodnoť článek

Štítky ODS, TOP 09, kandidátka, krajské volby, koalice, Plzeňský, lídryně Ilona Mauritzová, Plzeňský kraj, volby, Ilona Mauritzová, Fortuna Game, ANO 2011, Západočeská univerzita v Plzni

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sázkaři tvrdí, že ve volbách v Plzeňském kraji vyhraje pravé spojení!  |  Politika  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.