Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Předplatné na rok 2021 pozastavuje Divadlo J. K. Tyla. Přiměla ho k tomu současná situace

Příznivci plzeňského divadla zatím bohužel přicházejí o možnost koupě předplatného na následující divadelní sezónu, tak jak byli v tomto období zvyklí. Abonentní systém se ale zatím definitivně neruší. Vedení divadla vyčká na příznivější situaci a slibuje, že nabídne divákům benefity. Ti, co už letos o představení kvůli omezením přišli se rozhodně nemusejí bát o peníze.

Jarní i současné uzavření divadel se dotklo nejen naplánovaných představení, ale také omezilo provoz divadla a neumožnilo plnohodnotně zkoušet připravované inscenace. Divadlo je tak v situaci, kdy ne vlastní vinou nemůže dostát svým závazkům vůči divákům v podobě celé řady neodehraných představení.

„Pro nás je zcela zásadní neztratit důvěru a opětovně nezklamat naše diváky a abonenty,“ říká ředitel divadla Martin Otava. „Bohužel nikdo z nás netuší, co bude. Proto jsme přistoupili k rozhodnutí pozastavit prodej předplatného na další rok. Již nyní připravujeme benefity, které budou moci během roku 2021 uplatnit při nákupu vstupenek na naše představení,“ dodává.

Pro následující měsíce Divadlo J. K. Tyla připravuje program s kratší dobou předprodeje vstupenek. Program se běžně plánuje až na dva roky předem. Tento systém bude ale teď změněn na kratší dobu, tak aby byl vůči současné situaci flexibilnější.

„Nutná opatření chápeme, ale chceme mít provoz divadla i v této době ve svých rukou a nebýt opakovaně vydáni na milost opatřením v souvislosti s pandemií covid-19,“ vysvětluje náměstkyně ředitele Kateřina Königová.

Všichni abonenti, pokud zanechali kontakt, budou o pozastavení předplatného informováni individuálně přímo z oddělení předplatného. Ti, co informace a emailové adresy nezadali, by měli sledovat webové stránky divadla.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto djkt.eu

Štítky předplatné, pozastavení prodeje předplatného, Divadlo J.K.Tyla, koronavirus, divadlo, představení, Divadlo Josefa Kajetána Tyla, Martin Otava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předplatné na rok 2021 pozastavuje Divadlo J. K. Tyla. Přiměla ho k tomu současná situace  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.