Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Divadlo J. K. Tyla se otevře veřejnost během pěti speciálních představení. Diváky usadí přímo na jeviště

Divadlo J. K. Tyla nabídne během pěti středečních podvečerů sérii speciálních představení. K netradičnímu programu využije pouze jeviště Nové scény, na kterém bude pro návštěvníky přichystáno 100 míst splňující aktuální hygienické podmínky, jež vyplývají ze současných vládních nařízení.

20. května    To nejlepší z matiné

27. května    Galavečer Literární kavárny

3. června      Steinway gala

10. června    Z jeviště hlediště aneb Balet je silné kouzlo

17. června    Severní vášeň aneb Jak se zkouší kvalitní činohra

24. června    Muzikálové matiné Lukáše Ondruše

„Když nám situace nedovoluje hrát náš aktuální repertoár, rozhodli jsme se divákům nabídnout opravdu speciální zážitek nejen ze zajímavého programu, ale hlavně z místa, na kterém se večer uskuteční. Diváci budou totiž usazeni přímo na jevišti, upozorňuje ředitel divadla Martin Otava.

Všechna představení DJKT s Vámi na jevišti se uskuteční na Nové scéně, vstup divákům bude umožněn přes vchod na Malou scénu a její foyer. Vstupenky jsou v prodeji v pokladně divadla, on-line na webových stránkách divadla nebo v síti Plzeňská vstupenka. Vstupenky nebudou číslovány, diváci si mohou sami vybrat místo k sezení. Divadlo žádá návštěvníky k dodržování rozestupů a doporučených hygienických podmínek.

Bonusem bude pro příznivce DJKT a účastníky letošní Literární kavárny možnost zhlédnout 27. května od 18.00 na Facebooku a YouTube kanálu divadla záznam z Galavečera Literární kavárny, kde v podání herců DJKT, Pavla Pavlovského, Moniky Švábové, Apoleny Veldové, Jany Kubátové, Kláry Krejsové, Jany Ondruškové a Michala Štěrby, zazní vítězné texty z tohoto projektu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto DJKT

Štítky divadlo, kultura, představení, Plzeň, divadlo J.K.Tyla, Nová scéna, Divadlo Josefa Kajetána Tyla, kavárna, vstupenka, Steinway & Sons, Martin Otava, Pavel Pavlovský, Apolena Veldová, Malá scéna, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divadlo J. K. Tyla se otevře veřejnost během pěti speciálních představení. Diváky usadí přímo na jeviště  |  Kultura  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.