Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Hromadná nehoda zablokovala silnici z Plzně do Losiné, střetly se tam tři kamiony a jeden osobák

, aktualizováno 15. srpna 2022, 13:18

Střet tří nákladních vozů a osobního auta si vyžádal jednu lehce zraněnou ženu. K nehodě došlo na silnici 20 mezi Plzní a Losinou. Na místě zasahují všechny záchranné složky. Policisté odhadují, že komunikace bude uzavřena do zhruba půl čtvrté odpoledne. Řidičům doporučují volit objízdné trasy.

„Na silnici 20/I nedaleko Losiné se střetly tři kamiony a osobní vozidlo. Na místě jedna zraněná osoba,“ informoval mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. Záchranná služba potvrdila, že do nemocnice transportovala spolujezdkyni z osobního auta s lehčími zraněními. „Komunikace je obousměrně uzavřena, objízdná trasa vede přes Štěnovický Borek nebo Radyni směr Plzeň. Opačný směr vede objízdná trasa na Klatovy,“ uvedla policistka Michaela Raindlová.

K nehodě došlo asi jeden kilometr před Losinou. Řidič kamionu podle vyšetřovatelů nepřizpůsobil rychlost jízdy a narazil do nákladního vozu stojícího před ním. Tento náraz spustil řetězovou reakci, během níž náklaďák narazil do stojícího osobního vozu a ten opět do dalšího náklaďáku před sebou. Alkohol u řidičů vyloučila provedená dechová zkouška. „Komunikace bude přibližně tři hodiny uzavřena,“ dodala Raindlová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky hromadná nehoda, Losiná, I/20, nehoda kamionu, silnice, havárie, Plzeň, Štěnovický Borek, Radyně, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hromadná nehoda zablokovala silnici z Plzně do Losiné, střetly se tam tři kamiony a jeden osobák  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.