Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při ranní nehodě dvou aut na Plzeňsku se zranilo pět lidí

Pět lidí utrpělo dnes ráno zranění při nehodě u Horní Břízy na severním Plzeňsku. Na hlavním tahu z Plzně na Most se čelně srazila dvě osobní auta. Nehoda omezila dopravu, policie odkláněla provoz na objízdnou trasu. Nyní je místo již kyvadlově průjezdné, povoz by měl být obnoven, řekla policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Nehoda se stala v 5:15. Sanitky odvezly do plzeňské fakultní nemocnice pět mužů se středně těžkými zraněními, uvedl Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

Podle Jelínkové nehodu nejspíš zavinil čtyřiadvacetiletý řidič osobního automobilu BMW, který jel ve směru od Plzně. V autě jeli čtyři lidé. Při předjíždění se vůz čelně střetl s osobním automobilem Škoda Octavia, které řídil jednačtyřicetiletý muž. Alkohol na místě u obou řidičů policie vyloučila dechovou zkouškou.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, nehoda, zranění, Plzeňsko, havárie, Plzeňský kraj, automobil, Plzeň, Most, Horní Bříza, BMW, Fakultní nemocnice Plzeň, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při ranní nehodě dvou aut na Plzeňsku se zranilo pět lidí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.