Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Další vážná nehoda na Plzeňsku, u železničního přejezdu se střetla čtyři vozidla

, aktualizováno 17. června 2021, 12:55

Složky IZS zasahovaly dnes dopoledne u další těžké nehody v Plzeňském kraji. Po ranním střetu dvou osobáků na dálnici D5 vyjížděli hasiči i záchranáři do Zbůchu u Plzně. Tam se na silnici I/26 střetly dva osobní automobily náklaďák a dodávka. Nákladní automobil skončil mimo vozovku na kolejích vedle nechráněného železničního přejezdu. Komunikace bude delší dobu neprůjezdná.

Nehoda se stala prakticky na železničním přejezdu u Starého dolu. „Třicetiletý řidič dodávky Fiat Ducato jedoucí od Chotěšova ve směru na Plzeň v prostoru železničního přejezdu z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním automobilem Scania. Nárazem se dodávka odrazila a následně se střetla s osobním automobilem Škoda Rapid,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková. Zatímco zdemolovaná dodávka zůstala po střetu stát uprostřed silnice, osobní automobil skončil v příkopu. Hned za ním do příkopu havaroval ještě další osobák.  

Záchranáři z místa transportují muže a ženu středního věku s lehčím zraněním do fakultní nemocnice na Lochotíne. Zranění utrpěl ještě pětačtyřicetiletý muž, kterého jsme převezli do Stodské nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.  

Test na alkohol u řidiče dodávky se nepodařilo provést vzhledem k jeho zranění. U ostatních účastníků nehody byl test negativní.

Krátce před 13. hodinou se podařilo obnovit provoz na silnici v místě nehody obnoven, policisté ho řídí kyvadlově. Informovala o tom mluvčí Eva Červenková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda nákladního automobilu, složky IZS, železniční přejezd, nehoda osobního automobilu, Plzeňský, Plzeňský kraj, silnice, automobil, Plzeň, Zbůch, Fiat Ducato, Chotěšov, Stodská nemocnice, a.s., Scania

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další vážná nehoda na Plzeňsku, u železničního přejezdu se střetla čtyři vozidla  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.