Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidiče při výměně kola uprostřed rušné silnice stíhala jedna pohroma za druhou

Defekt pneumatiky uvěznil řidiče uprostřed jízdního pruhu v Plzni na rušné Americké třídě, když se pokusil o výměnu kola, spadl mu vůz z heveru, který posléze nemohl dostat ven. Aby toho nebylo málo, vyměněné kolo také nebylo zcela v pořádku, dílo zkázy dokonala vybitá baterie vozu.

V opravdu zoufalé situaci se ocitl řidič na rušné Americké třídě. Jeho vůz se potýkal s defektem pneumatiky, kvůli kterému zůstal uvězněn uprostřed frekventované vozovky. Při výměně kola mu auto sklouzlo z heveru a ten pak nemohl dostat ven. Pomoci přijeli městští strážníci.

„Zapnuli majáky a začali usměrňovat dopravu, aby nedošlo k dopravní nehodě. Po zjištění, co se řidiči událo, požádali o poskytnutí heveru jiného motoristu. Výměna kola u auta byla sice úspěšná, ale řidič posléze zjistil, že pneumatika je prázdná a vozidlo stojí jen na ráfku,“ posalala situaci policejní mluvčí Jana Pužmanová.

Nervózní šofér navíc ve všem tom zmatku zapomněl otočit klíčkem, a tak se mu vybila baterie vozu. Pomocnou ruku mu naštěstí nabídl jeho známý, který přijel se startovacími kabely. Po několika pokusech se jim podařilo auto nastartovat. Aby řidič vůbec dojel alespoň k nejbližší čerpací stanici, dofoukl kolo pumpičkou. Hlídka strážníků pak zmateného řidiče doprovodila až k benzince, kde si mohl kolo dofouknout.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky krimi, doprava, výměna kola, police, smolař, pneumatika, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milos Kratochvil

Proc mu ten hever nepujcili ty straznici vzdyt ho musi mit v povinne vybave. nechtelo se jim maknout to je proti jejich vire akorat buzerovat a jezdit chrapat do Bronxu v Placheho.

Sobota, 5. prosince 2020, 17:37Odpovědět

Řidiče při výměně kola uprostřed rušné silnice stíhala jedna pohroma za druhou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.