Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidiče při nehodě zranila nezajištěná prkna, která vezl. Od vraku auta odešel domů na panáka

Nepříjemná poranění si v sobotu způsobil jednašedesátiletý muž, který havaroval svým Fordem Fiesta mezi obcemi Tisová a Staré Sedliště. Řidič se podle svých slov lekl automobilu, který ho měl předjíždět, sjel mimo silnici, otočil auto několikrát přes střechu, přičemž ho poranila prkna, která vezl. Po nehodě navíc nadýchal skoro dvě promile alkoholu.

„Řidič ve vozidle převážel několik nezajištěných dřevěných prken, které ho při havárii poranily. Po nehodě odešel do místa svého bydliště, kde dle svého tvrzení požil několik piv a panáků tvrdého alkoholu,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Řidič se poté vrátil na místo dopravní nehody, kam přijela i hlídka policistů, která s řidičem provedla dechovou zkoušku. „Přístroj naměřil 1,67 a 1,82 promile alkoholu. Na místo byla přivolána také záchranná služba, která zraněného muže ošetřila a z místa převezla do nemocnice na další vyšetření,“ dodala mluvčí policie. Škoda je předběžně vyčíslena na 30 tisíc korun.

Foto Policie ČR

Štítky Tisová, nehoda, alkohol, Policie ČR, havárie, Ford Fiesta, Staré Sedliště

Řidiče při nehodě zranila nezajištěná prkna, která vezl. Od vraku auta odešel domů na panáka  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.