Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Neopatrný řidič bavoráku dostal pořádnou ránu od Alfy Romeo a skončil mimo silnici

Vůz značky BMW se střetl s Alfou Romeo na silnici I/26 v obci Folmava na Domažlicku. Se zraněním skončil v nemocnici dvaatřicetiletý řidič BMW, který je podle policistů viníkem této nehody.

„Osmadvacetiletému řidiči vozu značky Alfa Romeo jedoucímu v jízdním pruhu ve směru od obce Babylon směrem ke hraničnímu přechodu do SRN náhle vjelo vozidlo značky BMW ze souběžného pravého jízdního pruhu, který slouží k odbočení na čerpací stanici. Náraz odmrštil BMW na betonovou propusť ležící mimo silnici,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič BMW utrpěl zranění a záchranáři ho převezli do nemocnice k ošetření. Požití alkoholu u obou řidičů policisté vyloučili dechovými zkouškami. Škoda na vozidle BMW byla vyčíslena na 40 tisíc korun, rovněž tak na vozidle Alfa Romeo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda se zraněním, střet osobních automobilů, srážka, Domažlicko, BMW, silnice, Alfa Romeo, okres Domažlice, Německo, Babylón

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neopatrný řidič bavoráku dostal pořádnou ránu od Alfy Romeo a skončil mimo silnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.