Počasí dnes30 °C, zítra18 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Provoz na obchvatu Třemošné ochromila hromadná nehoda

, aktualizováno 19. srpna 2020, 14:46

Hromadná nehoda čtyř automobilů, z nichž jeden vezl přívěs s naloženým tabulovým sklem, ochromila před polednem provoz na obchvatu Třemošné na severním Plzeňsku. Na hlavním tahu z Plzně na Most zasahovaly všechny složky IZS. Dva vozy se tam srazily čelně, nabouranou přední část má i třetí vůz.

Mluvčí krajských hasičů Petr Poncar informoval, že hasiči jednoho člověka vyprostili. Dva zraněné účastníky nehody převzala do péče záchranná služba. Příčiny nehody vyšetřuje policie. 

„Jedenašedesátiletý řidič vozidla značky Škoda Octavia jel po silnici číslo I/27 směrem na Plzeň a z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl s třemi dalšími vozidly značky, dvakrát to byly vozy VW Touran a jednou Škoda Octavia s přívěsem. Zranění utrpěli oba řidiči škodovek. Alkohol byl u všech účastníků nehody negativní. Předběžná škoda je vyčíslena na 250 tisíc korun,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová. Místo nehody už je opět plně průjezdné.

„Záchranná služba transportovala dva muže ve věku 44 a 61 let se středně těžkým zraněním na urgentní příjem FN Plzeň. Nikdo ze zraněných není přímo ohrožen na životě,“ doplnila Andrea Divišová ze záchranné služby.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda na obchvatu, hromadná nehoda, nehoda se zraněním, Třemošná, havárie, Plzeň, zdravotnická záchranná služba, Plzeňský kraj, Most, Škoda Octavia, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň, Volkswagen Touran

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz na obchvatu Třemošné ochromila hromadná nehoda  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.