Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hlavní tah z Plzně na Budějovice ochromila srážka dvou osobáků, čtyři lidé se zranili

, aktualizováno 2. června 2020, 16:00

Střet dvou osobních automobilů ochromil dnes odpoledne provoz na silnici I/20 poblíž obce Seč na jižním Plzeňsku. Doprava v místě nehody bude na hlavním silničním tahu Plzeň- České Budějovice ještě minimálně dvě hodiny řízena kyvadlově.

Nehoda se stala nad odbočkou na Blovice v místě, kde je stoupací pruh ve směru na Budějovice. Viníkem je pravděpodobně čtyřiačtyřicetiletý řidič vozu Honda Accord. „Vyjížděl z lesní cesty směrem na Plzeň. Podle všeho nedal přednost projíždějícímu vozidlu značky Fiat Punto, které řídil pětadvacetiletý motorista a jel ve směru od Plzně,“ popsala nehodu mluvčí policie Ivana Jelínková.   

Po srážce skončili čtyři účastníci nehody v péči záchranářů, informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. Alkohol u obou řidičů vyloučili policisté na místě provedenou dechovou zkouškou.

"Záchranáři z místa nehody trnasportovali dvě ženy a dva muže s lehkými zraněními na urgentní příjem do FN Plzeň. Nikdo není přímo ohrožen na životě a všechny osoby transportujeme při vědomí," informovala Andrea Divišová z krajské záchranné služby. 

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, srážka, záchranáři, střet dvou vozů, Plzeňský, Plzeň, České Budějovice, Plzeňský kraj, Seč, Fakultní nemocnice Plzeň, Andrea Divišová, Honda Accord, Fiat Punto, Blovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavní tah z Plzně na Budějovice ochromila srážka dvou osobáků, čtyři lidé se zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.