Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěžte s plzeňskou appkou Belo, nabízí levnější a rychlejší svezení než běžné taxislužby

PR článek

Už jste také jeli s taxi Belo? Je to tak snadné! Na dva kliky v mobilní aplikaci Belo objednat taxi a jet na čas a včas do práce, do hospody, do fitka… nebo pak z večerních akcí rovnou do postýlky. Ryze plzeňská taxi appka Belo svezla již přibližně 60 tisíc zakázek. Původně začínali se dvěma řidiči a nyní jich Plzní jezdí kolem 20. Vždy vás sveze Plzeňák, který zná město jako své boty, takže žádné natahování jízdy nebo bloudění nehrozí.

V Plzni jezdí bílé Octavie s fialovým logem Belo již druhým rokem. Průměrně za den najedou necelých 400 kilometrů a klientela se stále rozrůstá, a tak přibývá aut i řidičů, kteří jsou k dispozici 24 hodin denně. Hodnoty společnosti se zakládají na hrdosti k České republice, poctivosti, pracovitosti, slušnosti, úctě a chtějí přispívat k růstu domácí ekonomiky.

Právě probíhá další rozšiřování týmů řidičů jezdících především na IČO. V případě zájmu se registrujte na vezmibelo.cz

„Jsme moc rádi za obrovskou podporu, které se nám od lidí dostává. Osobně bývám často v kontaktu se zákazníky a jejich feedback je úžasný. Mnozí z nich jsou také hrdými Plzeňany a líbí se jim směr, jakým Belo směřujeme. Za to jim patří velký dík!“ říká zakladatel této služby pro přepravu osob Jan Eisenreich.

Taxi, které si objednáte skrze mobilní aplikaci nabízí jednoduché a intuitivní ovládání, takže objednání jízdy hravě zvládne každý. Navíc je vždy dopředu jasný čas, kdy vás taxi Belo vyzvedne, kdo z řidičů to bude a na kolik vás jízda vyjde. Platit můžete jak hotově v autě, tak předem platební kartou. A protože většinou jde vždy o peníze, tak pro ilustraci na kolik korun vás vyjde nějaké to svezení. Například z náměstí Republiky do Galerie na Slovanech vás jízda vyjde přibližně na 128 Kč, na Doubravku k poliklinice 151 Kč, na Lochotín do Gery 125 Kč.

Taxi Belo má již spoustu věrných zákazníků, se kterými se vídá téměř denně. Vedení společnosti od letošního dubna maká na zvýšení povědomí, nabízí svezení významných osob během kulturních i sportovních událostí v Plzni, zajištění odvozu během soukromích akcí či oslav a letí raketově nahoru.

„Tržby od dubna vzrostly o téměř 90 procent. Konečně je doba Covidu snad definitivně za námi! Koná se spousta krásných akcí, lidé mají chuť a potřebu se vídat, posedět u sklenky vína nebo pivka se svými přáteli a družit se. Jejich opakované jízdy a spokojenost s našimi službami jsou pro nás hnacím motorem, který náš tým motivuje k další práci. V současné době pracujeme na dalším vývoji appky, na možnosti objednat si taxi telefonicky a pracujeme na našem rozšíření – konkrétně do jiných krajských měst,“ doplňuje zakladatel této služby pro přepravu osob Jan Eisenreich.


Soutěz byla ukončena. Výherci jsou: Michal Kolena, Miroslav Kovář ,Petr Řezáč, Vladimír Pavlica a Kristýna Dvořáková. Gratulujeme! 

  • Za dva roky taxi Belo svezlo v Plzni přibližně 60 tisíc zakázek.
  • Průměrná cena svezení po Plzni je 180 Kč
  • 60 procent pravidelných zákazníků jelo s Belem alespoň třikrát
  • V blízké době si bude možnost řidiče zavolat telefonicky a odpadne tedy nutnost mít nainstalovanou aplikaci Belo v mobilním telefonu.
  • Možnost naskočit do Belo taxi i když jej vidíte stojícího na silnici.
  • Většinou Belo uvidíte u Centrálního autobusového nádraží, na náměstí Republiky nebo na Americké ulici.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky taxi Belo, Belo, taxislužba, aplikace Belo, appka Belo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěžte s plzeňskou appkou Belo, nabízí levnější a rychlejší svezení než běžné taxislužby  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.