Počasí dnes9 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Drzý zloděj ukradl z trafiky stovku losů za deset tisíc korun, setřel je a vrátil se na místo činu pro výhru

Neuvěřitelně přidrzle si počínal mladý muž z Plzně, který využil chvilkové nepozornosti prodavačky v trafice a v nestřežený okamžik sáhl pro dva balíčky výherních losů. Celkem si jich odnesl rovnou stovku. Doma je setřel a zjistil, že několik z nich je skutečně výherních. Nenapadlo ho proto nic lepšího, než se do té samé trafiky vrátit a výhru si vyzvednout. Po cestě si ale vše rozmyslel a sám sebe udal.

Čtyřiadvacetiletý muž vyrazil do prodejny v Plzni na Vinicích. Po chvilce si všiml, že se prodavačka věnuje ostatním zákazníkům. Využil proto její nepozornosti a sáhl pro dva balíčky výherních losů v hodnotě deset tisíc korun.

„Druhý den muž všechny losy setřel a zjistil, že šestnáct z nich je výherních. Další den se vydal opět do trafiky, aby si nechal vyplatit výhru. Cestou ovšem přemýšlel o svém činu a začal svého jednání litovat,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová. Svědomí zpytoval do té míry až se ke krádeži přiznal. Policistům u výslechu ale nedokázal své jednání vysvětlit. „Majiteli prodejny se za svoje chování omluvil a způsobenou škodu uhradil,“ dodala mluvčí. Vzhledem k výši škody už jde o trestný čin, případem se proto i nadále zabývá policie.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, krádež losů, drzý zloděj, vykradená trafika, výherní losy, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drzý zloděj ukradl z trafiky stovku losů za deset tisíc korun, setřel je a vrátil se na místo činu pro výhru  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.