Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Klínovci panují ideální podmínky pro lyžování

PR článek

Po krátké odmlce se do Krušných hor v plné síle vrátila zima. Největší lyžařsky propojené středisko na Klínovci hlásí místy přes metr sněhu a otevřené všechny sjezdovky a lanovky.

Po ničivé oblevě z přelomu roku, byl klínovecký areál jediným střediskem v Krušných horách, kterému se podařilo udržet v alespoň částečném provozu, a to na dvou hlavních sjezdovkách Dámská a Pařezovka. Příroda se nicméně velmi rychle umoudřila a v největším krušnohorském areálu nyní díky vydatnému sněžení panují perfektní lyžařské podmínky.

Opět propojený areál

Díky nadílce přírodního sněhu se tak podařilo opět lyžařsky propojit celý areál, což je jedním z největších lákadel místního střediska. Přes 5 km dlouhá sjezdovka Rondo propojuje vrchol Klínovce s nově přikoupeným areálem na Neklidu a pokračuje až ke spodní stanici lanovky u sjezdovky Jáchymovská. Všechny části areálu tak lze objevit bez sundání lyží, což dá považovat za český unikát.

Nákup online bez starostí

Nejchytřejším způsobem, jak zakoupit skipas je využít online prodej skrz eshop. Pokud máte u sebe jakoukoli čipovou kartu firmy SKIDATA (klidně i z jiných středisek), můžete si velmi jednoduše zakoupit skipas dopředu a vyhnout se tak ranním pokladnám. Odměnou Vám bude nejen více času na lyžování, ale u denního skipasu i nižší cena. Tou úplně největší výhodou je ovšem naprostá svoboda ve využití skipasu. Oproti jiným střediskům, které své skipasy online prodávají jen na určitý den, jsou totiž online skipasy Klínovce otevřené na celou sezónu a je jen na vás, kdy je využijete. Rozhodnout se klidně můžete až podle toho, jak jste se ten den zrovna vyspali.

Aktuální informace o provozu naleznete vždy přímo na stránkách střediska.

Ohodnoť článek

Foto Skiareal Klínovec

Štítky Klínovec, lyžování, večerní lyžování, Krušné hory, skipas, sjezdovka, lanová dráha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Klínovci panují ideální podmínky pro lyžování  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.