Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Silně opilý řidič zapíchl auto do příkopu, zranil sebe i dvě děti

Vyloženě nezodpovědně si počínal jednatřicetiletý řidič na Klatovsku, který usedl za volant s téměř 3,5 promile alkoholu. Navíc s ním v autě jeli i dva chlapci, kteří kvůli jeho riskantní jízdě skončili v nemocnici. Podle všeho řidič dostal smyk a havaroval v silničním příkopu, kde se auto převrátilo na střechu.

Hazardér jel s vozidlem Škoda Fabia po silnici II. třídy od Janovic nad Úhlavu směrem na Klatovy. Při projíždění přehledné levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy a dostal se do smyku. Auto následně sjelo do příkopu.

„Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče a jeho dvou spolujedoucích. Dopravní policisté řidiče vyzvali k dechové zkoušce. Odborné měření elektronickým přístrojem bylo s pozitivním výsledkem 3,48 promile alkoholu v krvi. Řidič byl zajištěn a převezen do lékařského zařízení, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve,“ shrnula policejní mluvčí Dagmar Brožová.

S mužem cestovaly i dvě malé děti ve věku osm a deset let. Oba chlapce odvezla záchranka do klatovské nemocnice. „Škoda na vozidle byla vyčíslena na 30 tisíc korun. Dopravní policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případem se dále zabývají,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Klatovsko, policie, alkohol, nemocnice, záchranáři, okres Klatovy, Škoda Fabia, Klatovy, Úhlava, Janovice, Klatovská nemocnice, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý řidič zapíchl auto do příkopu, zranil sebe i dvě děti  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.