Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Malá festivalová abeceda napoví, na co se těšit na Prima Fresh festivalu

PR článek

Odpočítávání začalo, Prima Fresh festival 2021 v Plzni začne už zítra. Na co se těšit, co ochutnat a nač nezapomenout? Všechno tohle vyřeší naše festivalová abeceda.

A jako akce

Akce, tedy Prima Fresh festival v Plzni začne v sobotu 14. srpna v 10:00 a skončí v neděli 15. srpna v 17:00 hod.

Areál za OC Plzeň Plaza, kde najdete lokální i zážitkové restaurace z celé ČR, craftové minipivovary s více než 50 druhy piv, nabídku desítky vinařství a k tomu nabitý dvoudenní program.

Awards, přesněji Great Taste Awards, což je ocenění srovnatelné s gastro Oscarem udělovaným ve Velké Británii. Na festivalu oscarové delikatesy nabídne šest českých podniků v zóně Great Taste Awards.

B jako Burešová a Benešová

Burešová a Benešová jsou jména známá všem, kdo sleduje Slunečnou. Tyto dvě oblíbené herečky, ale také Iva Hüttnerová nebo Dana Batulková dorazí v sobotu 14. srpna Slunečným autobusem. Bude autogramiáda, rozhovory, vystoupení Petra Kotvalda, moderování se ujme Eva Decastelo.

Barová zóna je letos zaměřená na milovníky ginu a rumů. Těšit se ale můžete na špičkové míchané drinky těch nejlepších barmanů, nebudou chybět plážová lehátka a chilloutový DJ.

Baby zóna Monperi je připravena jako zázemí pro maminky s nejmenšími prcky, ale také pro větší děti, které se zabaví na atrakcích nebo v kreativním koutku pro zvídavce.

C jako cooking stage

Cooking stage, tedy místo hlavního dění celého festivalu letos nese název Big Green Egg Cooking stage a po oba festivalové dny na ní bude excelovat Zdeněk Pohlreich.

Coffee stage je dalším místem, kde se bude vařit, ale tentokrát to bude káva. Jak správně připravit skvělou kávu, jaké je tajemství pražení kávy nebo umění latté art a mnohem víc ve Škole kávy pod taktovkou Roberto Trevisana.

Cukrářka Iveta Fabešová, která nedávno znovu otevřela svoji cukrárnu v pražské Werichově vile dorazí na festival, aby prozradila tajemství jejích vyhlášených dortů.

D jako dáme jídlo

Dáme jídlo je služba, která doručí festivalové menu až k vám domů. Ochutnejte na festivalu a pak si kdykoliv ještě týden po skončení akce nechte doručit vybrané menu do obýváku nebo na deku do parku.

Degustace vína jen s rezervací. Nezapomeňte se včas na řízenou degustaci zaregistrovat, abyste si mohli v klidu užít vína domácí i zahraniční produkce. V ceně registrace je sklenička od Crystalexu. Registrace tady.

Dárek ke vstupence na festival v podobě originální festivalové skleničky od Crystalexu? Jednoduše si kupte online vstupenku na festival za 179 Kč a sklenička je vaše. Online vstupenky kupujte zde.

E jako extrémní catering

Extrémy v gastronomii vždycky lákají. Znalce proto určitě nezklame Petr Ocknecht, specialista na hmyzí menu. Letos navíc podnik Extrémní catering nachystal bizoní tatarák nebo zebří kebab.

Esa neboli trumfy? Ano, máme! Jsou jimi šéfkuchař Jaroslav Sapík, kapitán českého nároďáku Jan Horký nebo šéfredaktorka časopisu Prima FRESH Klára Michalová, kteří budou na hlavní stage stát u plotny.

Elektronická platba je jediná možnost, jak na festivalu platit. Jak na to? Při vstupu na festival si koupíte za 20 korun náramek, který si nabijete během festivalu v označeném stanu, platební kartou, hotově nebo pohodlně odkudkoliv z telefonu pomocí QR kódu a služeb Apple Pay a Google Pay.

Existuje jednodušší cesta? Ano! Kupte si vstupenku s předstihem online a nabijte si náramek rovnou s nákupem vstupenky. U vstupu na festival se jednak vyhnete frontě na vstupenky, ale budete mít také okamžitě k dispozici nabitý náramek. Nevyčerpané finance si jednoduše zašlete zpět na svůj účet po dobu 14 dnů od skončení akce.

Festivalová tour 2021

Prima Fresh festival Plzeň

14. - 15. 8. 2021

lokalita: Park za OC Plzeň Plaza, Plzeň

Prima Fresh festival Pardubice

28. – 29. 8. 2021

lokalita: Pardubické závodiště, Pardubice

Prima Fresh festival Liberec

10. - 11. 9. 2021

lokalita: park Budyšínská, Liberec

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Vojtěch Pavelčík

Štítky Prima Fresh festival, gastronomie, delikatesy, vaření, Zdeněk Pohlreich, festival, Plzeň, vstupenka, káva, náramek, Crystalex, Česko, Ceny Oscar, Iva Hüttnerová, Dana Batulková, Velká Británie, Petr Kotvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Malá festivalová abeceda napoví, na co se těšit na Prima Fresh festivalu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.