Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Indiáni mohou být zase o něco klidnější, klub uzavřel na pět let partnerství s Autocentrum Jan Šmucler

O něco klidnější spaní může mít po dnešku generální manažer a majitel HC Škoda Plzeň Martin Straka. Klub utrpěl vysoké finanční ztráty kvůli předčasně ukončené sezoně z důvodu opatření kvůli pandemii koronaviru. Pomocnou ruku mu teď v dobách nejtěžších podala společnost Autocentrum Jan Šmucler. Obě strany podepsaly pětiletou smlouvu o partnerství.

„Autocentrum Jan Šmucler se stává exkluzivním partnerem v oblasti autosalonů, což znamená, že kromě výrazné finanční podpory klub získává i kompletní servis o vozový park, který rovněž Autocentrum Jan Šmucler dodává," uvádí k podpisu smlouvy generální manažer a majitel HC Škoda Plzeň Martin Straka. „Chceme tímto společnosti Autocentrum Jan Šmucler velice poděkovat za tuto podporu a spolupráci. Její výše a dlouhodobost je pro nás klíčová, neboť nám dává jistotu v silném partnerovi. Toto partnerství je o to cennější, že přichází v nejisté době, což pro nás zároveň přináší závazek v podobě vzorné reprezentace partnera,“ řekl Martin Straka.

Šéf indiánů zdůraznil, že uzavření takto dlouhodobé pětileté smlouvy není v současné době příliš obvyklé. „Doufám, že se ta situace začíná nějak uklidňovat a dodává nám to nějakou jistotu a klid, abychom mohli dělat co nejlépe to, co umíme. Byli jsme v nějaké nejistotě, ulevuje se mi teď osobně každým dnem, ale stále ještě není nic jistého. Doufám, že do začátku sezóny bude všechno v klidu. Ještě je to daleko, 27. července by měli kluci začít trénovat na ledě, sezóna začíná 18. 9. V partnerské smlouvě jsou ještě nějaké bonusy, které získáme podle toho, jak se nám povede. Moc se na to těšíme, chtěli bychom si samozřejmě sáhnout na ty nejvyšší bonusy. Je to dobrý hnací motor, který nás má nasměrovat ke skvělým výkonům,“ dodal Martin Straka.   

Autocentrum Jan Šmucler je tradiční česká rodinná společnost, která patří v západočeském kraji mezi největší prodejce automobilů značek Volkswagen, Volkswagen užitkové vozy, SEAT, ŠKODA, Honda, Honda Moto včetně prodeje ojetých vozidel všech značek. „Rozhodnutí o spolupráci si velice vážíme a jsme rádi, že budeme moci v nelehké době podporovat tým HC Škoda Plzeň na cestě za dalšími sportovními úspěchy. Naše podpora spočívá v zajištění komplexní mobility pro klub a hráče HC Škoda Plzeň. Další část je také finanční podpora pro jednotlivé sezóny," říká Jan Šmucler, jednatel společnosti. Podle jeho slov získá klub určitý počet vozů, který bude firma neustále obměňovat tak, aby zástupci klubu jezdili stále novými modely. První vůz budou například využívat trenéři. Společnost Autocentrum Jan Šmucler se tak během krátké doby zařadila mezí nejvýznamnější partnery klubu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky HC Škoda Plzeň, extraliga, Autocentrum Jan Šmucler, partnerská smlouva, sponzor, Martin Straka, hokej, partnerství, pandemie covidu-19, Volkswagen, Honda, ŠKODA AUTO a.s., SEAT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Indiáni mohou být zase o něco klidnější, klub uzavřel na pět let partnerství s Autocentrum Jan Šmucler  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.