Počasí dnes14 °C, zítra12 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Koronavirus posunul termín přihlášek do soutěže Stavba roku Plzeňského kraje

Přihlášky do dalšího ročníku soutěže Stavba roku Plzeňského kraje odsunula epidemiologická opatření. Uzávěrka je tak nově do 22. května. Přihlašovat se mohou stavby zkolaudované nebo uvedené do provozu v roce 2019 na území kraje. Soutěž by měla následně probíhat v obvyklém režimu včetně osobních návštěv staveb porotou.

Stavební díla mohou přihlašovat jejich investoři, projektanti, zhotovitelé nebo vlastníci do 22. května. Nad přihláškami do soutěže poté zasedne sedmičlenná odborná porota, která všechna přihlášená díla postupně osobně navštíví. Svého vítěze prostřednictvím anket bude moci zvolit také veřejnost.

Kategorií je letos sedm. Vyhlašovateli soutěže jsou Plzeňský kraj a město Plzeň, odborným garantem je Krajská hospodářská komora v Plzeňském kraji.

„Navzdory všem komplikacím se snažíme, aby se soutěž Stavba roku Plzeňského kraje mohla i letos uskutečnit. Právě v této době totiž považujeme za velice důležité podpořit pozitivní vnímání budoucnosti, což nám umožňuje právě prezentace zdařilých stavebních děl spolu s jejich autory, investory a zhotoviteli,“ říká Petr Chvojka, předseda představenstva Krajské hospodářské komory v Plzeňském kraji.

V minulém ročníku zabodovala například přístavba školní družiny v Újezdě, modernizace trati Rokycany - Plzeň nebo obnova Lobezského parku. Letošní vítězové si ceny převezmou na slavnostním večeru v Měšťanské besedě 8. září.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Stavba roku Plzeňského kraje

Štítky Stavba roku, soutěž, Plzeňský kraj, architektura, Hospodářská komora, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koronavirus posunul termín přihlášek do soutěže Stavba roku Plzeňského kraje  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.