Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

VIDEO: Strážníci ošetřovali muže po pádu z eskalátorů i nešťastníka, který se pořezal při krájení masa

Do rolí záchranářů se vžili plzeňští městští policisté. Pomáhali například muži, jenž ztratil rovnováhu a zřítil se z eskalátorů na hlavním vlakovém nádraží. Při pádu si ošklivě poranil hlavu. Strážníci, kteří jsou zdatní v poskytování první pomoci, poskytli ošetření i muži, který za nimi vyběhl poté, co se v kuchyni omylem říznul při krájení masa.

„Máme tady osobu v bezvědomí. Krvácí z hlavy,“ popisoval do vysílačky strážník, který pomáhal s ošetřením muže, který spadl z eskalátorů na nádraží. „Zatímco hlídka řešila oznámení před večerkou v Nádražní ulici, přispěchala zaměstnankyně Českých drah ke strážníkům s tím, že na nádraží u eskalátorů leží zraněný muž. Mezitím se již o pána zajímala nezištná kolemjdoucí, která přivolala záchranku,“ uvedla Městská policie Plzeň na svých sociálních sítích.

Hlídka poskytla muži neodkladnou první pomoc. „Muž měl několik krvácivých tržných ran na hlavě a opakovaně upadal do bezvědomí. Strážníci poranění prvotně ošetřili a dotyčného udržovali při vědomí do příjezdu ambulance,“ dodala policie.

V druhém případě ošetřovali strážníci řeznou ránu, kterou si přivodil nešikovný kuchař. „Během krájení masa totiž nechtěně začal porcovat i svoji ruku, což mu způsobilo ošklivou řeznou ránu,“ glosovala policie na sociálních sítích. Policista zastavil krvácení a ránu ovázal. Spolu s kolegou pak pomohli muži do nemocnice, aby mu ruku zašili.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Plzeň

Štítky první pomoc, městská policie, strážníci pomohli, ošetření zraněného, spadl z eskalátorů, řezné zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Strážníci ošetřovali muže po pádu z eskalátorů i nešťastníka, který se pořezal při krájení masa  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.