Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Stavba nové výrobní haly pro firmu MD ELEKTRONIK v Mantově je v plném proudu

PR článek

Firma MD ELEKTRONIK je i díky neustálým inovacím světovým lídrem ve výrobě kabelových systémů pro automobilový průmysl a zároveň tvůrcem vlastní unikátní automatizované výrobní technologie, modulárních produkčních systémů. Nová hala v Mantově, jejíž výstavba je v plném proudu, představuje významný krok směrem k rozšíření výroby těchto plně automatizovaných výrobních linek.

Stavební práce firmy Bel Holding na této výstavbě byly zahájeny 1. června 2023. „Stavba nové haly je v plném proudu, dokončení plánujeme na leden 2024. Poté bude následovat úprava venkovních ploch a příjezdových komunikací, což zvýší komfort pro zaměstnance i návštěvníky,“ uvedl zástupce společnosti Bel Holding. Nové prostory představují další krok společnosti MD ELEKTRONIK směrem k technologickému pokroku a významnou regionální investici. Stavba nové haly v Mantově je reakcí na rostoucí potřebu automatizovaných výrobních strojů a technologií v rámci MD Group. Nová hala MD ELEKTRONIK v Mantově tak bude vyrábět automatizované výrobní linky pro výrobní závody MD Group po celém světě.

Nejdůležitějším aspektem nové haly je přesun části již existujícího technologického úseku ze stávajících prostor MD ELEKTRONIK v Chotěšově, a to včetně stávajících zaměstnanců zabývajících se konstrukcí, programováním, elektromontáží a dalšími odbornými činnostmi. Výroba v nové, větší hale, bude stejně čistá a tichá jako ve stávající výrobní hale v Chotěšově a nabídne zaměstnancům ještě lepší pracovní prostředí. „Naše nová hala bude místem inovací, kde budeme nadále vyvíjet nové výrobní technologie a poskytovat kvalitní pracovní příležitosti pro místní obyvatele. Věříme, že tato investice přinese prospěch nejen nám jako firmě, ale i celému regionu," informoval Petr Gallivoda, ředitel technického úseku MD ELEKTRONIK.

Již nyní patří MD ELEKTRONIK k nejvýznamnějším zaměstnavatelům v Plzeňském kraji. Motto "Kariéra budoucnosti" nyní nabývá nového smyslu. Naše týmy zkušených expertů budeme rozšiřovat zejména o vývojové pracovníky jako je konstruktér, programátor, technik...

Tato ambiciózní výstavba slibuje nové perspektivy a pracovní příležitosti pro všechny zájemce o práci v technických oborech.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky MD ELEKTRONIK, stavba nové haly, zaměstnání, automatizace, inovace, kabelové systémy, automobilový průmysl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavba nové výrobní haly pro firmu MD ELEKTRONIK v Mantově je v plném proudu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.