Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Šestnáctiletá dívka je už týdny nezvěstná, policie hledá také nesvéprávného Štefana i muže, po němž zůstalo jen zaparkované auto

Šestnáctiletá Michaela se nevrátila zpět do dětského domova v Mariánských Lázních z povolené návštěvy své matky v Plzni. Naposledy ji viděli 3. září v západočeské metropoli. Policisté pátrají také po dvaačtyřicetiletém psychicky nemocném Štefanovi, jehož zmizení nahlásil jeho opatrovník už 4. září. O život šedesátiletého Romana z Tachovska se bojí jeho příbuzní, kteří ho postrádají od 20. srpna. Ten den odjel s autem do Stříbra, kde zaparkoval a zmizel.

„Pohřešovaná dívka se v neděli 3. září letošního roku nevrátila do dětského domova v Mariánských Lázních z povoleného prázdninového pobytu od své matky v Plzni,“ sdělil policejní mluvčí Jan Bílek s tím, že Michaelu naposledy viděli právě v Plzni. Slovenská dívka je hubené postavy a měří zhruba 150 centimetrů. Má rovné černé vlasy a tmavé oči.

Kriminalisté vyhlásili také celostátní pátrání po dvaačtyřicetiletém Štefanovi z Plzně, kterého naposledy viděl jeho opatrovník v pondělí 4. září. Pohřešovaný muž je nesvéprávný a léčí se s psychickou poruchou. „Muž je hubené postavy, vysoký 187 centimetrů vysoký, má oválný obličej, dlouhé vlnité tmavé vlasy a modré oči,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Naposledy je viděli na Šumavě a pak se po nich slehla zem, policie stále pátrá po německé turistce i ztraceném Pražákovi

Dvaašedesátiletá turistka z Německa si před 14 dny vyrazila na procházku k šumavskému Roklanu. Naposledy ji spatřili u horské chaty Waldschmidthaus nedaleko hranic s Českem. S hledáním ženy pomáhali i horští záchranáři ze Šumavy, kteří byli v...

 

Více než měsíc je už nezvěstný šedesátiletý Roman z Tachovska. Z místa svého bydliště v obci Únehle odjel už 20. srpna a našel se jen jeho odstavený automobil. Rodina se obává o život a zdraví pohřešovaného muže, protože o sobě nepodal žádnou zprávu. Kriminalisté vyhlásili po zmizelém muži pátrání 7. září.

Muž je 17-180 centimetrů vysoký, má střední postavu, šedé oči, čelní pleš a po bocích krátce střižené šedé vlasy. Není ozbrojený ani nebezpečný. Bližší údaje o osobě pohřešovaného policie neuvedla. „Vozidlo značky Škoda Fabia, kterým pohřešovaný odjel z domova, bylo nalezeno uzamčené ve Stříbře na Tachovsku,“ informovala policejní mluvčí Iva Vršecká.  

Pokud máte jakékoli informace o některé z pohřešovaných osob, obraťte se na bezplatnou telefonní linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaní, ztracená dívka, utekla z dětského domava, psychicky nemocný muž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestnáctiletá dívka je už týdny nezvěstná, policie hledá také nesvéprávného Štefana i muže, po němž zůstalo jen zaparkované auto  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.