Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Rodina zajela s mercedesem až k pláži oblíbeného jezírka, místní obyvatelé zuří

Tropické teploty vyhnaly o víkendu mnoho lidí k vodě. Někteří si ovšem vůbec nedělali hlavu s dodržováním pravidel a třeba zajeli s autem až těsně k vodě. To se například stalo u Košuteckého jezírka v Plzni, kde počínání rodinky s luxusním vozem zachytilo několik Plzeňanů. Fotografie vozu se zahraniční registrační značkou začaly okamžitě kolovat po sociálních sítích a strhla se kolem nich bouřlivá debata.

Fotky černého mercedesu zaparkovaného těsně u pláže Košuteckého jezírka se objevily v několika facebookových skupinách. Na snímcích je zachycena rodina, která se tam přijela vykoupat. Nedaleká parkovací místa ale nezaregistrovala nebo je schválně ignorovala.

Veřejných ohnišť okolo oblíbených boleveckých rybníků ubylo, hlavně kvůli neukázněným návštěvníkům

Hojně navštěvované rekreační oblasti v Plzni trápí nelegální ohniště a nepořádek, který kolem nich vzniká. Vandalové také často ničí ostatní vybavení jako jsou lavičky nebo informační tabule, přičemž každoročně způsobují statisícové škody. Správa...

 

„To si dělají pr*el? Vždyť je to park, proboha! To může udělat opravdu jen dement“ zhrozila se paní Jana. Řada dalších začala upozorňovat, že má auto cizí registrační značky, konkrétně ukrajinské. „Nehážu všechny do jednoho pytle. Povětšinou potkávám celé rodiny s malými dětmi a ty jsou vděčné za cokoliv. Problém ale je, že na jednu takovou rodinu, co utekla kvůli válce, tu máme dvě další skupinky individuí, co si myslí že můžou cokoliv. Bordel dělají nejen u jezírka, ale také u rybníků,“ postěžoval si například Petr K. Se svou zkušeností se svěřila také Alice. „Jednou takto parkovali u břehu Kameňáku. Někdo jim slovně vysvětlil, že je tam parkoviště a šli přeparkovat. Zřejmě mají jiné zvyklosti,“ podotkla.

Celou událostí se nezabývali pouze lidé na sociálních sítích. „Situaci na místě řešila naše hlídka, která na místo přijela. Muž byl za svůj skutek odměněn uložením pokuty příkazem na místě. V případě, že budete opět svědkem takovéto události, budeme rádi, když nás přivoláte na místo prostřednictvím tísňové linky městské policie 156,“ vzkázala Městská policie Plzeň pod jedním z příspěvků. Na dohady diskutujících, že mají Ukrajinci výjimky a výhody ale ostře zareagovala. „Ke každému přistupujeme rovně, tedy v případě, že se cizinec na území města dopustí protiprávního jednání, řešíme jeho případ tak, jako by to byl člověk české národnosti,“ zdůraznila policie.

Rodina na výletě ale nebyla jedinými hříšníky, kteří si udělali z okolí Košuteckého jezírka soukromé parkoviště. „U druhého z řidičů bylo navíc zjištěno, že mu jaksi haprují informace v jeho osobních dokladech. Dotyčného si nakonec převzali do péče kolegové od státní policie a z přestupkového jednání se bude následně zodpovídat správnímu orgánu," dodala mluvčí strážníků Tereza Schliková.

Ale ruku na srdce. Ani Češi se v zahraničí nedrží zkrátka. Například letos si na pláži v chorvatské Grebaštici u Šibeniku zajel jeden muž se středočeskou registrační značkou rovnou až k vodě. Aby toho nebylo málo, choval se řidič jako kdyby byl v nějakém kempu. Rozložil stolek, židličky, markýzu a slunil se. Fotografie, jak si hoví u vody, sdílela facebooková stránka Prometne zgode i nezgode. Autoři ještě vtipně glosovali, že takové parkování by neměli řešit dopraváci, ale kapitán přístavu.

Sochu populárního andělíčka popsal neznámý vandal nápisy v azbuce. A strhla se pořádná bouře

Bouřlivou diskusi v Plzni vyvolala informace o tom, že neznámí vandalové popsali nápisy v azbuce kamenný podstavec populární sochy „andělíčka,“ umístěné na břehu Košuteckého jezírka. Zatímco se na sociálních sítích vášnivě diskutovalo tom, jak...

 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto David Heřman, Marek Vodička, Jan Bernard

Štítky koupání, košutecké jezírko, porušení pravidel, parkování, zajeli autem na pláž, sociální sítě, zahraniční SPZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bozenka Slozenka

Zase Ukroš***i,roztahujou se po celém světě a mají pocit ,že jim všechno patří a všechno můžou.Prostě je to stejnej genetickej základ SSSR.V 68 po mně stříleli a jestli to byli Rusové nebo Ukrajinci je mi u zadku.Prostě to byli okupanti ze SSSR a už jsou tady zase,a ještě jim za to platíme .Fialo patříš ke zdi!!!!!

Úterý, 22. srpna 2023, 19:05Odpovědět

Eva Čumrdová

To byste měla napsat Putinovi, že jsou ze SSSR když ta ruská bestie chce zase SSSR vzkřísit.

Úterý, 22. srpna 2023, 19:52Odpovědět

Jiří Svoboda

Že vy máte doma i modrožlutě vymalováno? Ukrajinské bestie vraždili Volyňské Čechy!

Úterý, 22. srpna 2023, 22:12Odpovědět

Eva Čumrdová

A co jste říkal hladomoru na Ukrajině když tam Stalin prováděl kolektivizaci zemědělství a zemřelo tam několik milionů lidí. To nás v socialistickém školství ale neučili. A co jste říkal tomu, když české bestie nechali politické vězně kutat uran bez ochranných pomůcek a všechen šel zdarma do SSSR?

Středa, 23. srpna 2023, 07:55Odpovědět

Jiří Svoboda

Co do hladomoru na Ukrajině pletete Volyňské Čechy? A co mají 50 léta (kdoví jakou politickou příslušnost měli vaši rodiče) do činění s chováním ukrajinského burana? Vy už to v té hlavě máte pěkně vygumované. Nevím kolik vám je let, hádal bych na zastydlou puberťačku s vypláchnutým mozkem, nebo zatrpklou tzv. svíčkovou bábu. Na každý pád, byste se sebou měla něco dělat.

Středa, 23. srpna 2023, 10:21Odpovědět

Funebrák Karl

Za pětiletku,za socialismus,za větší hospodářské výsledky, za plnění odznaku Fučíka, zvítězíme, dnes začíná hladomor hlavně v ČR o zemědělství zde to zbytek záhy zanikne a možná že i začneme zase kutat uran aby bylo na chleba, co říkáte na dnešní bestie co nás okrádají ve vládě díky Ukrajincům, není to stejné a ochrané pomůcky také nemáme. Dějiny se opakují.

Středa, 23. srpna 2023, 09:10Odpovědět

Eva Čumrdová

Prosím popište jak (o co) jste okrádán kvůli Ukrajincům.

Středa, 23. srpna 2023, 09:32Odpovědět

Vladimír Bešta

Vážená, vy se snad domníváte, že ty miliardy na podporu Ukrajiny si snad pánové Fiala s Rakušanem vycucali z prstu. Na těch skoro 100 miliard by se museli hodně snažit. Kvůli Ukrajině nás zadlužují a hádejte, kdo ty dluhy bude splácet.

Středa, 23. srpna 2023, 11:27Odpovědět

Eva Čumrdová

A kde vláda vzala na zvyšování našich důvodů víte?

Středa, 23. srpna 2023, 11:34Odpovědět

Jiří Svoboda

Vláda valorizace zkrouhla, vy krasavice inteligentní, právě proto, aby měla na podporu Ukrajiny a prebendy pro sebe a svoje kamarádíčky. Tzn., že důchodce, ale i pracující lidi okrádá. Jestli je vám to málo, můžete při své stařecké demenci posílat svůj královský důchod třeba přímo na Ukrajinu, nebo ho věnovat tomu dárečkovi, o němž je článek, ke kterému zde probíhá diskuse. Třeba mu to pomůže zalepit díru v rozpočtu po zaplacené pokutě. A přestaňte nás už konečně otravovat svými nepříčetnými bláboly. Pro takové jako vy, jsou Novinky na Seznamu, tam byste si pošmákla. Jsou tam stejně retardovaní diskutéři jako vy, alespoň byste byla mezi svými a užila si to.

Středa, 23. srpna 2023, 11:50Odpovědět

Eva Čumrdová

Děkuji, jste další který diskusi používá ke snižování se k napadání. .

Středa, 23. srpna 2023, 11:58Odpovědět

Jiří Svoboda

To není napadání, to je konstatování holého faktu...

Středa, 23. srpna 2023, 12:10Odpovědět

Eva Čumrdová

Ovšem podle vaší úrovně.

Středa, 23. srpna 2023, 12:16Odpovědět

Funebrák Karl

O iluze ,budoucnoust, vraždy, znásilnění, hraním si na mafiány, slaboduchost, mentální zaostalost, aroganci, vrozený kretenismus, a o vás jako pokračovatele těchto novodobých okupantů a podporovatele ale chápu když přes svůj vzhled jste aspon slovila dobrovolníka z Ukrajiny, mnoho štěstí v posteli bez následků na rozmnožení.

Středa, 23. srpna 2023, 09:44Odpovědět

Eva Čumrdová

Nehrajre si na věštce. Jako prababička nikoho nelovím, ale zažila jsme celou naši 40 letou komunistickou totalitu bez všech svobod pod taktovkou Kremlu, která začala okradením milionů Čechoslováků o jejich majetky při znárodnění, jestli vám to něco říká.

Středa, 23. srpna 2023, 10:10Odpovědět

Funebrák Karl

Tak ted to máte to okrádání pod taktovkou Ukrajinské vlády ČR.

Středa, 23. srpna 2023, 10:47Odpovědět

Eva Čumrdová

Už vám někdo zabral obchod, dům, hotel, firmu, živnost, zemědělskou usedlost, pole jako to udělali komouši při znárodnění? Ale napište o co jste byl kvůli Ukrajincům okraden.

Středa, 23. srpna 2023, 11:25Odpovědět

Jiří Svoboda

Vám zabrali asi i mozek, pokud jste někdy vůbec nějaký měla. A kvůli vámi milovaným Ukrajincům jsem byl okraden o podstatnou část svých příjmů. To přinejmenším. Tak už konečně sklapněte. Ostatně tento článek je o Ukrajinském křupanovi a vy už jste do toho zatáhla i Putina , uranové doly a hladomor na Ukrajině a znárodnění. To svědčí o tom, že mozek vám byl asi opravdu vyvlastněn. Jen nevím, zda za to můžou komunisti. Čekám, kdy do toho zatáhnete Zemana, Babiše a další.

Středa, 23. srpna 2023, 12:06Odpovědět

Funebrák Karl

Tak si je nastěhujte domů starejte se o ně nebo ještě lépe s vaším názorem jděte na Ukrajinu, pán už to tady psal ani jeden z vlády co nás berou u huby a na penězích co jim nepatří, berou je nám a posílají do největší žumpy prolezlou korupcí, vy jste asi slepá když nechcete vidět jak si za to Ukáčka pořízují bydlení ve Španělsku kupují drahá auta a dělají z nás vědomě debílky, jen mimochodem nějaký chlap jel tady z Čech na Ukrajinu do Charkova na dovču a měl šátek na hlavě s českou vlajkou nebo něco obdobného, Ukrajinci mu hned dali aby si to sundal že se u nich nesmí propagovat jiný stát, tady s tím žlutomodrým hadrem mavají přesně jako v 68 okupanti, ale s vaší demencí je to asi zbytečné vám něco vyvracet. Tímto bych ukončil konverzaci s vámi, dojděte si na Ukrajinskou poštu pro důchod a když na to přijde a máte děti tak je pošlete bojovat na Ukrajinu když si za svým toliko stojíte, přeci se tady nebudou válet jako Ukrajinci.

Středa, 23. srpna 2023, 11:43Odpovědět

Jiří Svoboda

Pane Karle,souhlasím, že diskuse s Čamrdou, pardon Čumrdovou, nemá smysl. Jedno krásné, české přísloví říká, že nemá cenu bavit se s krávou o sobotě, když jde v pátek na porážku. Má to holka asi v životě těžký, není jí co závidět. Já už na její bláboly také nebudu reagovat

Středa, 23. srpna 2023, 12:21Odpovědět

Eva Čumrdová

Mohl byste popsat, jak sledujete Ukrajince kteří si ve Španělsku pořizují bydleni a vy jste v 68. r. viděl nějakou současnou ukrajinskou vlajku, když za dobu trvání SSSR neexistovala jiná národnost než sovětská a jiná vlajka než zase jen sovětská?

Středa, 23. srpna 2023, 12:08Odpovědět

Jiří Svoboda

Z našich novin i televizních a rozhlasových stanic jsme neustále krmeni informacemi o ruské bezohlednosti, rozpínavosti, surovosti a primitivismu. Zvlášť teď v srpnu jsou to úplné žně. O ukrajinském buranství a všech těch výše vyjmenovaných vlastnostech, které jsou však připisovány pouze Rusům, jako by se našich národních hostů netýkaly, však ani slovo. Jedině v drbně našli odvahu napsat o jejich křupanství pravdu. Neříkám, že o blba nezavadíš i u nás, nedávno proběhla informace o čecháčkovi, který si s karavanem zajel v Chorvatsku až na pláž. Zkrátka zbohatlické, arogantní hovado, kterých máme i my dostatek. Ale přeci je mezi tím rozdíl. Tady jsou tito lidé bráni jako uprchlíci, ke kterým se máme chovat ohleduplně, abychom zmírnili jejich stres z toho, že je krutá válka a zdivočelí Rusové o všechno připravili a oni se tu roztahují se svými přepychovými bouráky, dávajíc nám najevo, jaký jsme póvl, povinný je živit, neboť oni jsou ti trpící. Semtam si zajedou domů na dovču, zkontrolovat "zničený" majetek a pak hurá zpátky do Česka, za těmi blbečky, kteří do nich cpou dávky pro lidi v nouzi. Zastání a bezvýhradnou podporu mají i z nejvyšších míst, takže český plebs má akorát nárok držet hubu... To nevymyslíš...

Úterý, 22. srpna 2023, 15:42Odpovědět

Funebrák Karl

Jiří Svoboda to napsal velmi výstižně, musím jen souhlasit.

Úterý, 22. srpna 2023, 15:53Odpovědět

Lubomír Švarc

Červen -Rozhledna-Havířská bouda (Kutná Hora). Vejrám jak blázen UK piknik v lese, auto přímo vedle odpočinkového místa(takový ten jako altánek) hluboko lese a rádio z auta řve. Tak jim říkám že do lesa nesmí jezdit ani tam parkovat. Všem by se to přece líbilo Ne. Drze prej tam není žádná cedule. Říkám jim že cedule nedělá zákon ať si laskavě zjistí co se má a smí když tu chtějí žít. Do půl hodiny byli pryč. CHovají se jako doma když jim nikdo základy neřekne a nevysvětlí!?

Úterý, 22. srpna 2023, 12:50Odpovědět

Eva Čumrdová

Našinci nic takového nedělají? Na čtyřkolkách v Krkonoších apod.?

Středa, 23. srpna 2023, 09:35Odpovědět

Pavel Pawel

Nová hra : najdi deset rozdílů mezi srpnem 1968 a srpnem 2023. Vím o dvou , nepřijeli na tanku ale v mercedesu a nežijí tu za své peníze ale za naše. Ozbrojení jsou všichni , arogance , agresivita a neúcta k hodnotám naší země ( je to vůbec naše země , když vlají cizí prapory ?? ) je tak nějak srovnatelná . Je to jen můj pohled na věc, můj názor .

Úterý, 22. srpna 2023, 11:18Odpovědět

Eva Čumrdová

V srpnu 68 k nám přijely bratrskéé armády VS, obsazovaly rozhlas a televizi, po Muzeu stříleli sovětští vojíci (nikdo nevěděl z které sovětské republiky jsou).

Středa, 23. srpna 2023, 09:40Odpovědět

Michal Šebek

Jak koukám na tu RZ, Ukrajina jistá. Chudáček uprchlík, on musel utéct z války a má luxusního Mercedesa. Takto vypadá ten pravý uprchlík z válečné oblasti. Tuhle fotku by měli vidět ti "ksindlové" z vlády.

Úterý, 22. srpna 2023, 10:33Odpovědět

Karel Poláček

Řidič toho vozu je nebojácný. Jeho soukmenovci doma by jistě ocenili jeho nebojácnost na frontě. Vůbec je divné, že naše vláda vyjadřující tak silné sympatie Ukrajině a její vládě ještě nepřišla na to, že by napadené zemi spíše než vyjadřováním sympatií pomohla odesláním těch nebojácných hochů zpět do jejich domoviny, aby mohli svoji nebojácnost projevit v bojích s ruským agresorem.

Úterý, 22. srpna 2023, 08:15Odpovědět

Michal Šebek

Přesně tak, souhlasím. Proč nejsou ve své domovině a neválčí? Pokud se nepletu, Ukrajina nezrušila brannou povinnost.

Úterý, 22. srpna 2023, 10:34Odpovědět

Rick Wayne

Ale no tak! Ti lidé jsou vystresovaní z války, je klika, že v tom psychickém stavu nezajeli až do vody.

Úterý, 22. srpna 2023, 07:22Odpovědět

Eva Čumrdová

Hlavně že našinci jsou vzorem dokonalosti.

Pondělí, 21. srpna 2023, 21:34Odpovědět

Karel Poláček

Našinci sice také nejsou dokonalí, ale mám řadu zkušeností, že naši lidé se chovají v cizině neagresivně a snaží se respektovat místní pravidla a předpisy. Byť to třeba bylo jen proto, že se chtějí vyhnout finančně náročným pokutám.

Úterý, 22. srpna 2023, 08:17Odpovědět

Josef Volfík

Tak si najděte asi tři dny starý článek o Češích, kteří si v Chorvatsku zajeli na pláž.

Úterý, 22. srpna 2023, 08:49Odpovědět

Karel Vojtíšek

Pokud tojsou Ukrajinci, ti mohou všechno. Takže Plzeňáci, klídek. Bude hůř-

Pondělí, 21. srpna 2023, 21:28Odpovědět

Zuzana Čáslavská

Myslím,že pokuta vyjde naslepo....přeci jim tady platíme úplně všechno,takže pokuta?... je jen umlčení remcajících.....aby se neřeklo

Pondělí, 21. srpna 2023, 17:57Odpovědět

Eva Čumrdová

Můžete být konkrétní co všechno jim platíte?

Pondělí, 21. srpna 2023, 21:20Odpovědět

Funebrák Karl

Váš komentář je že jste asi také Ukrajinka.

Úterý, 22. srpna 2023, 13:13Odpovědět

Alien Art

co vsechno jim proboha platite?

Pondělí, 21. srpna 2023, 20:44Odpovědět

Jiří Svoboda

Platíme všichni. Zdá-li se vám to málo, nastěhujte si je k sobě, nebo jim posílejte svou výplatu, kapesné od rodičů, či podporu, nebo za ně běžte statečně bojovat na Ukrajinu, když oni se tu hrdinně schovávají...

Úterý, 22. srpna 2023, 19:57Odpovědět

Albertina Souřezná

asi to byli v autě invalidi nebo analfabeti?

Pondělí, 21. srpna 2023, 17:30Odpovědět

Josef Volfík

A o co jde? Pokuta jak prase, odstavit auto a hotovo.

Pondělí, 21. srpna 2023, 16:25Odpovědět

Avery Brix

Takže zase Ukrajinci...

Pondělí, 21. srpna 2023, 15:51Odpovědět

Bára Antonová

A nemělo to UA SPZ? To by jim bylo podobné

Pondělí, 21. srpna 2023, 15:28Odpovědět

Venda Pupík

Jistě že ano: AT 8035 HK, Ivanofrankivská oblast, západní ukrajina.

Pondělí, 21. srpna 2023, 16:01Odpovědět

Stanislav Sklář

Když si koupíte mercedes dostáváte okamžitě povolení chovat se jak prase

Pondělí, 21. srpna 2023, 12:02Odpovědět

Mira Wolker

Proč jim místní nevypustil pneumatiky?

Pondělí, 21. srpna 2023, 11:41Odpovědět

Funebrák Karl

Proč pneumatiky měli jim všem dát ihned do držky.

Úterý, 22. srpna 2023, 13:11Odpovědět

Diana Kociánová

Ale mají jiné výhody. A proto nerespektují nařízení. Předpokládají, že jim to vyjde.

Pondělí, 21. srpna 2023, 11:26Odpovědět

Jaroslav Benda

At ten chudak proda auto a podpori bratry co tady vyziraji stat,pokutu,az by se posral a utek domu

Pondělí, 21. srpna 2023, 14:27Odpovědět

Funebrák Karl

Pokutu dostat může ale není mu ji kam doručit a to oni vychcánci z Ukrajiny vědí moc dobře že jsou nepostižitelní.

Úterý, 22. srpna 2023, 13:12Odpovědět

Rodina zajela s mercedesem až k pláži oblíbeného jezírka, místní obyvatelé zuří  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.