Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý mladík si vozil v trolejbusu boxera a nadával řidičce, nezletilý agresor poté zaútočil na strážníky

S agresivním sedmnáctiletým mladíkem měli co dočinění plzeňští městští strážníci na konečné trolejbusové linky č.13. Na místo je přivolala řidička, kterou trápil opilý mladík odmítající vystoupit z vozu. Choval se velmi agresivně a sypal ze sebe jednu nadávku za druhou. Příjezd policie ho neuklidnil. Naopak na hlídku zaútočil. U sebe měl přitom „boxera“.

Nepříjemnou směnu má za sebou řidička trolejbusu, která dopoledne jezdila na lince č.13. Do vozu přistoupil mladík a choval se velmi nepatřičně. Dojel až na konečnou a odmítal vystoupit. Šoférka se proto obrátila s prosbou o pomoc na městskou policii. Ani po příjezdu strážníků se ale mladíkovi nechtělo ven.

„Při setkání s nimi neopomněl na pár vulgarit a agresivita i slovní útoky u něj stále stoupaly. Navíc byla důvodná obava, že by mohl zaútočit „boxerem“, který měl poležený vedle sebe. Hlídka z toho důvodu na místo přivolala posily,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Zfetovaný muž kolem sebe na ulici máchal mačetou, batoh agresora ukrýval i srp

Velice dramatickou službu mají za sebou plzeňští městští strážníci, kteří vyjížděli do Černic k muži, který kolem sebe mával mačetou. Zbraně se nehodlal vzdát a na policisty nesmyslně pokřikoval. Nakonec putoval v poutech rovnou na záchytku. V...

 

Mladík však stále odmítal uposlechnout a tvrdošíjně trval na tom, že v trolejbusu zůstane. Jednoho člena hlídky se pak pokusil odstrčit a druhému chtěl dokonce uštědřit kopanec.

„V tu chvíli využili strážníci svého oprávnění a použili vůči němu donucovací prostředky. S pouty na rukou byl nakonec vyveden z trolejbusu,“ uvedla mluvčí. Mladistvý poté podstoupil dechovou zkoušku, která vyšla pozitivní na 1,28 promile. „Vzhledem k věku mladistvého byl o věci vyrozuměn jeho zákonný zástupce a na místo přivoláni příslušníci Policie ČR. Případem se dále zabývají,“ uzavřela Pužmanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky opilý mladík, nezletilý, agresivní cestující, napadení policie, napadl strážníky, agresivní opilec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladík si vozil v trolejbusu boxera a nadával řidičce, nezletilý agresor poté zaútočil na strážníky  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.