Počasí dnes9 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Silně opilý muž přišel s nožem na služebnu městské policie a oznámil, že se chce zabít

Velmi dramatickou službu měli borští městští strážníci, za kterými přišel opilý a ozbrojený muž. Z jeho mumlání pochopili že si vzal několik prášků a zapil je alkoholem. Pak před nimi vytáhl z rukávu velký kuchyňský nůž.

Nešťastný muž se chtěl zabít a vypil nemrznoucí směs, před strážníky se pak schovával v křoví

Zoufalý muž se obrátil na tísňovou linku městské policie, aby oznámil, že se rozhodl spáchat sebevraždu. Policista na dispečinku se snažil s mužem co nejdéle komunikovat, aby zjistil maximum informací o tom, kde se dotyčný nachází. Nešťastníka se...

V šest hodin ráno dorazil na služebnu městské policie sedmatřicetiletý muž. Jeho oznámení bylo více než zvláštní. „Muž se strážníkem mluvil velmi nesrozumitelně a z jeho dechu byl silně cítit alkohol. Po chvíli se muži podařilo strážníkovi sdělit, že již nechce žít a spolykal velkou skleničku prášků kterou zapil vínem a vodkou,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Veronika Kuchynková.

Policista okamžitě zavolal na tísňovou linku 155, kde mu poradili, aby u muže vyvolali zvracení a podali mu sklenici slané vody. To dotyčný odmítl. „Na otázku, zda má u sebe nějakou zbraň, vytáhl pomalu z rukávu své bundy velký kuchyňský nůž. Následnou dechovou zkouškou byla muži naměřena hodnota 2,80 promile alkoholu v dechu,“ pokračuje Kuchynková. Na místo dorazili záchranáři a muže převezli do nemocnice. Případem se nadále zabývá Policie ČR.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky pokus o sebevraždu, ozbrojený muž, městská policie, alkohol, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý muž přišel s nožem na služebnu městské policie a oznámil, že se chce zabít  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.