Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tři body potřebujeme a uděláme pro ně maximum, slibuje Limberský před utkáním s Jabloncem

Nabitý zápasový program Viktorie Plzeň nadále pokračuje. Po středeční výhře nad Zlínem teď viktoriány čeká sobotní duel s druhým týmem tabulky z Jablonce.

Plzeňští se pyšní zlepšenou formou, na jaře prohráli pouze jeden zápas. „Vždycky je co zlepšovat, ale určitě jdeme nahoru. Oproti podzimu totiž dokážeme vítězit i v zápasech proti soupeřům, kteří jsou urputní vzadu. Vytvoříme si šance, které proměníme,“ pochvaluje si David Limberský.

Od duelu s Jabloncem, který startuje už zítra o půl sedmé večer, očekává těžkou zkoušku. „Uděláme vše pro to, abychom ho porazili a trošku více se docvakli na vyšší příčky v tabulce a zamíchali tím,“ říká s tím, že si pamatuje i podzimní duel, kde Plzeňané ztratili vedení 2:0. „Ty poločasy byly jako noc a den. Chtěli bychom zopakovat první půli, ale tentokráte celých 90 minut.  Uděláme maximum pro to, aby zápas dopadl vítězně, protože ty tři body moc potřebujeme,“ slibuje.

Zápas s týmem, který momentálně okupuje druhou příčku tabulky, vnímá asistent trenéra Marek Bakoš jako výzvu a šanci ukázat v jaké formě Viktoria momentálně je.

„Chceme to utkání zvládnout, abychom navázali na naše poslední výkony, vstřelené góly, vytvořené šance. Je pro nás výzva porazit tohoto nepříjemného soupeře. Věříme si, v týmu je cítit odhodlání,“ doplňuje Bakoš.

Miroslav Káčer a Pavel Šulc nahrazují zraněné Pavla Buchu s Alešem Čermákem, do zátěže se s týmem již postupně zapojují také Joel Kayamba a Lukáš Hejda. „Jsme rádi, že se nám vrací někteří zranění hráči a hráči, kteří naskočili právě za ty zraněné, zvládají svou úlohu, jsou platní jak v defenzivě, tak i v ofenzivě. Jen to potvrzuje to, co zdůrazňujeme – že každý hráč je potřebný a každý má určitou úlohu,“ dodává asistent trenéra.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, FORTUNA:LIGA, Limberský, Bakoš, FK Baumit Jablonec, David Limberský, FC Fastav Zlín, Marek Bakoš, FK Viktoria Žižkov, Lukáš Hejda, Aleš Čermák, Miroslav Káčer, Pavel Šulc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři body potřebujeme a uděláme pro ně maximum, slibuje Limberský před utkáním s Jabloncem  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.