Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Fotbalisté Plzně odstartovali letní přípravu fyzickými testy

Fotbalisté Plzně začali letní přípravu fyzickými testy, které dnes absolvovala jen šestice hráčů. Další je budou následovat v úterý. K prvnímu společnému tréninku se svěřenci Pavla Vrby sejdou ve středu. Čeští a slovenští reprezentanti se k týmu připojí později.

Na běžeckém pásu a v posilovně se dnes pod dohledem fyzioterapeutů potili Milan Havel, Tomáš Hořava, Tomáš Chorý, Jan Kovařík, Ondřej Štursa a Aleš Čermák, který v závěru minulé sezony chyběl kvůli zranění.

"Cítím se dobře, vyléčil jsem zranění, které mě vyřadilo z posledních zápasů. A během přestávky jsem se dost hýbal, splnil jsem tréninkový plán, takže i výsledek testu není vůbec špatný," uvedl Čermák pro klubový web.

"Testy ale nic příjemného nejsou, většinou se na pásu běží až do mrtva. Chápu, že se ale musí naměřit potřebné hodnoty, čeká nás těžká sezona a je zapotřebí být dobře nachystaný," řekl další záložník Kovařík.

V úterý by měly testy absolvovat i letní posily Viktorie Adam Hloušek, Lukáš Kalvach a Ondřej Mihálik, další nová tvář Christián Herc je se slovenskou reprezentací do 21 let.

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň/Marek Kratochvíl

Štítky Sport, fotbal, první, příprava, Plzeň, FC Viktoria Plzeň, Pavel Vrba, fotbalista, Aleš Čermák, Jan Kovařík, Tomáš Hořava, Milan Havel, Tomáš Chorý, Ondřej Štursa, Adam Hloušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Fotbalisté Plzně odstartovali letní přípravu fyzickými testy  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.