Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Změna v kádru, tým FC Viktoria Plzeň opustili Pavel Šulc a Adam Hloušek

Záložník FC Viktoria Plzeň Pavel Šulc opustil v pondělí na soustředění v Rakousku tým a připojil se k Dynamu České Budějovice, kde bude půl roku hostovat. Další změnou v mančaftu je odchod Adama Hlouška, který odchází na roční hostování s následnou opcí do Kaiserslauternu. Obě změny dnes oznámilo vedení plzeňského klubu.

Devatenáctiletý Pavel Šulc se vrátil se do budějovického týmu kouče Davida Horejše, v němž působil už v jarní části minulého ročníku. Podzim předtím kopal za Opavu. Dohromady si reprezentant do 21 let v poslední sezoně připsal 26 ligových startů a dvě branky.

Do třetiligového Kaiserslauternu zamířil Adam Hloušek, který v klubu působil už na jaře 2011. Cílem klubu je postup do druhé ligy. V minulosti už hrál osminásobný český reprezentant v Německu i za Norimberk a Stuttgart. Před loňským příchodem do Plzně působil v Legii Varšava. Celkem si Hloušek, který dříve oblékal i dres Jablonce a Slavie, v české nejvyšší soutěži připsal 102 startů, v nichž dal devět branek.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, změna v kádru, odchod z klubu, Adam Hloušek, Pavel Šulc, Kaiserslautern, SK Dynamo České Budějovice, Rakousko, SFC Opava, David Horejš, VfB Stuttgart, Legia Warszawa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Změna v kádru, tým FC Viktoria Plzeň opustili Pavel Šulc a Adam Hloušek  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.